Inlägg

Inlägg som Luciphear har skrivit i forumet
Av Luciphear

Tycker om en mix mellan vitt och svart tillsammans.

Av Luciphear
Skrivet av Gramner:

Det sistnämnda. Personligen hoppas jag dock att de gör alla MMO-features optional, så man kan spela själv, eller enbart med en mindre grupp, om man så önskar.

Själv har jag inga problem om "overworld"-delen av spelet är öppet för alla. Jag älskar känslan av det i Destiny 2 och detta tycks fungera på precis samma vis, so I'm game!

Av Luciphear

Nu är jag nöjd med min nuvarande Switch men är nyfiken på vad den nya, dyrare modellen egentligen innebär. Vi får väl se, om det blir något imponerande så kanske det blir att helt enkelt skaffa en och ersätta den nuvarande trots allt.

Av Luciphear

2060, 1660 eller ett begagnat 1080 om du kan hitta det är nog det mest prisvärda på Nvidia-hållet i alla fall.

Av Luciphear

Haft mitt sen Sent november(eller tidigt December, minns inte) och är så jäkla nöjd. Sjukt glad att jag avstod från att förhandsboka det officiella kortet och ändrade min order för att istället få tag i detta. Presterar som ett monster!

Av Luciphear

Benq EX3501R - 35" Ultrawide - 3440x1440 - 100hz - Freesync

Säljer nu min tidigare skärm då jag gått över till en med Gsync(största del av ren nyfikenhet).
Skärmen är i nyskick och är ca 8 månader gammal.

Info om skärmen:

  • 3440x1440

  • 100hz

  • Freesync

  • 35" Tum

  • Skitsnygg!

Alla kablar och andra tillbehör finns givetvis kvar och ingår.
Endast hämtning. 4000kr prutat och klart.

Skriv gärna om du har frågor!

Läs hela annonsen här

Av Luciphear

Högre FoV för sjutton!!
Jag uppskattar eyetracking då jag använder en Tobii EyeX(helt underbart) men om det inte blir högre FoV så blir det inte ett köp heller. >:(

Av Luciphear
Skrivet av JackeShan:

MSI 2080 X Trio: ~68-70c i spel med en OC på +100MHz på core /+800MHz på minnet. Stock fläktkurva. Känner inget behov att behöva ändra på fläktkurvan då kortet håller sig tillräckligt svalt och tyst.

68~75c i spel utan att ha rört några inställningar för min del(dock Ti), men jag har uppenbarligen hemsk airflow i mitt chassi då min processor kämpar med att hålla sig sval nu också(och misslyckas hårt, då den inte är det minsta sval. 80C i load...). Nästa köp blir nytt chassi och fläktar, något riktigt ordentligt. Håller bara på att lista ut *vad*.

Av Luciphear

Haft mitt MSI 2080 Ti Gaming X-Trio i 3 veckor snart och hittills fungerar det utmärkt, men jag bör nog byta kylare på processorn. Temperaturerna har skjutit upp något rejält. Grafikkortet i sig ligger på en acceptabel nivå dock.

Av Luciphear

1,5 miljoner? What the fuck? Jag är ganska övertygad om att en eller två personer kan sätta ihop en helt okej upplevelse i Unity på fritiden... (Menar inte att det måste vara gratis, men vad fan är det som kostar 1,5 miljoner? Licenset?)

Av Luciphear
Skrivet av nils45:

Har ett 2080Ti men skulle absolut välja FPS över Raytracing.

Tvärt om för min del!

Av Luciphear
Skrivet av Tobbbe__:

Se denna, dom förklarar var dom hämtat mycket av förbättringarna. Ca 3 min lång

https://www.youtube.com/watch?v=-wy45bQe_XA

Fan vad nice! Skönt att se att det faktiskt är en utvecklingsprocess som visar resultat!

Av Luciphear

Vill ha fler frågor!

Av Luciphear

Hämtat ut och installerat mitt kort nu. Hittills flyter det på utmärkt!

Av Luciphear

Lär väl köra genom Single Player kampanjen då spelet ändå medföljer grafikkortet. Är inte så intresserad av multiplayer, förrutom Battle Royale men det lär ju ta ett tag innan man får ta del utav.

Av Luciphear
Skrivet av Haljuken:

Har väntat på mitt i snart 2 månader från inet, men fick sms om att min order packades igår så man kan ju hoppas på leverans idag

Håller tummarna för oss båda då!

Av Luciphear
Skrivet av kakan86:

Nån mer som väntar på msi 2080 ti gaming x trio?

Ganska många då det verkar vara ett av de, om inte det mest populära kortet just nu.

Av Luciphear
Skrivet av Nejtack:

Var får Komplett ens dessa datum ifrån, pilkastning på en kalender? Personligen tror jag inte korten kommer släppas en dag tidigare än Januari.

Jag tolkade datumet som att X antal kort kommer in på det datumet, men att de samtidigt går åt av de som redan förhandsbokat så fort de kommit in? Kan ha fel... verkar åtminstone vara på det viset?

Av Luciphear
Skrivet av Hicksmarine:

@Luciphear
Vilket datum beställde du?

Skrivet av SoWErA:

Skönt att höra att det faktiskt skickas några - väntar själv på mitt och som ovan frågade när beställde du?

2018-10-09. Det kan vara tidigare än så egentligen, vet ej om datumet uppdaterades när jag uppdaterade ordern. Jag har nämligen ändrat ordern en gång från ett annat kort, men detta är vad som står på ordern just nu.

Av Luciphear

Fick precis ett SMS om att min order på INET har plockats och är på väg att skickas. (MSI GeForce RTX 2080 Ti 11GB GAMING X TRIO)

HAJPAD!