Inlägg

Inlägg som IceDread har skrivit i forumet
Av IceDread

Vet inte hur mycket folk här hänger med i världsekonomin men dollarn är ju ett skämt sett till usa's enorma belåningsgrad. Rätt konstigt att den är så högt värderad då hela usa's ekonomi bygger på lån från japan och kina. Å andra sidan så kanske det säger mer om vår valuta i och med dess värdering...

Av IceDread

Fräckt, roligt att hettsen framåt fortsätter, alltid något grymmare runt hörnet.

Av IceDread

Grafiken ser ut som spel för 5-10 år sedan, tråkigt. Det är kul med grym grafik trotts allt.

Däremot så kan det vara ett grymt spel ändå.. det återstår att se!

Av IceDread

Ser bra ut.

Av IceDread

Kan ju vara intressant för att koppla till servrar och udda eller mindre vanliga situationer men knappast något man vill koppla till en arbets/ hem- dator. Jag undrar vad input lagget ligger på.

Skrivet av vompen:

Perfekt skärm för htpc!

Eller inte? Totalt värdelös att se film på... fast du kanske hade något annat i tankarna.

Av IceDread

Jag gillar designen av koret, det får plats ljudkort och 2 st grafikkort som tar upp 3 platser.

Av IceDread

Rätt smart av Wargaming att erbjuda alla dessa gifts lite innan diablo 3, själv kunde jag inte motstå att köpa en Type 59. Då jag bara är i tier 7 som högst med några tanks så behöver jag inte direkt cash men typen var både rolig och en bra kassa ko. Jag undrar hur många som kommer lämna wot för d3, jag kommer göra det. Fast sen kanske man går tillbaka efter en månad, vem vet. Jag räknar nästan med det då jag gillar pvp...

Av IceDread

Blev lite orolig en halv sekund där, har ju just beställt min nya dator!

Bra att tekniken går frammåt, snacka om höga hastigheter. Skönt för mig att det dröjer ett tag innan denna teknik kommer till marknaden och blir en valbar ersättare för ddr3.

Av IceDread

Ser drygt ut att hålla på med.

Av IceDread

För priset så är det ju rätt ok.. dock har jag inte mycket intresse av lågbudget cpus. Tråkigt att Intel konkurrerar med sig själv i mellan- och högprestanda segmenten.

Av IceDread
Skrivet av Xizten:

Står i valet mellan att köpa T25 AT eller JagdPanther nu när det är ½ priset på dom. Vilken tycker ni är bäst?

Att det är fel sätt att tänka, sattsa på det som passar din spelstil.

Skrivet av igge23:

Haha känner igen det där att endel tycker kills är mer värt än skada, har kört ett par matcher där vi haft en "last shottare" och den senaste va i helgen då vi hade en AMX50 100 med oss och han fick 4 kills ganska snabbt då han väntade tills dem hade ca 300 HP innan han sköt. han fick sina 4 kills i början och sen kallade han oss andra noobs för vi inte har några kills lol. Satt i min M103 och suckade så det blev jordbävning i USA

Haha, ibland undrar jag vad det är för ålder på folk... dock så behöver ärtan ovanför axlarna på vissa inte ha så mycket med ålder att göra heller alla gånger..

Av IceDread
Skrivet av Alakai:

Fast samtidigt, går man upp så pass snabbt att det beror på bonusdagar och guldammo när man väl möter derp-X? Har visserligen endast kommit upp till VII, men upplever att man hittills stött på kling och klang i precis alla tiers, samt att man själv bidragit till noobpoolen några gånger. Är det helt enkelt inte så att ni blivit bättre med tiden?

EDIT: Alltså, är det vanligt med spelare med ovanligt fåtal matcher och hög tier, som förstör för de med mer erfarenhet?

Noobs finns det överallt.. igår var det en kv-3 som började skjuta på min IS för att han tyckte jag tog hans kills. Jag hade 6 kills. Bara n00bs bryr sig om kills, det är ju damage man får xp av, kills ger inget alls...

P.S. Jag sprängde hans halvskadade tank med ett skott. Dock störande att behöva göra det, att det finns så kassa lagspelare.

Av IceDread
Skrivet av MugiMugi:

Tera har PVP, från lv 11 och uppåt, Ca 2 timmar in i spelet. Så vad snackar du om att tera inte har PVP?

Jasså, det märkte aldrig jag av under betan. Det är isf bra, hur fungerar pvpn?

Av IceDread

Illuminati, because religion is false!

Av IceDread

Tera har ingen pvp. Tera pve är enformig. Teras chars har en seg fördröjning på de flesta attacker.
Skulle vilja rösta gw2 men eftersom jag inte testat det så är det ingen poäng.

Av IceDread
Skrivet av lille7:

Tror inte det kommer att bli ett rent PVE spel. Från gameinformer artikeln: "It will be extremely rewarding finally to unveil what we have been developing the last several years," said game director and MMO veteran Matt Firor, whose previous work includes Mythic's well-received Dark Age of Camelot.[..]
a peek at the player-driven PvP conflict that pits the three player factions against each other in open-world warfare over the province of Cyrodiil and the Emperor's throne itself."

Visst, man kan alltid hoppas, men exakt de orden användes om warhammer online och visst det var grymt roligt fram tills tier 4 började med 5s stuns överallt samt fps slideshow och serverkrash för att inte ens nämna hur mycket det gick att fuska. Nej är det någon som har jobbat med mythic och framhåller det som något bra så... abadon ship!

Av IceDread

Fan vad tråkigt, ett till sunkigt pve spel.

Eller vad kul för er andra menar jag som gillar att spela mot en AI...

Av IceDread

Imponerande kort, dock störande att nvidia får så mycket däng av amd när det gäller skalning.

Jag har beställt ett gtx 680 och senare kanske det blir ett till, vem vet. Valet föll på nvidia för mig denna gång pga bra single gpu samt nvidias vsync feature som jag diggar ordentligt. Det samt att jag kör inte 3 skärmar även om det kanske kommer senare. Hoppas på att få mina datorkomponenter om några dagar...

Och där fick alla som trodde jag var amd fanboy en smäll på hakan

Av IceDread
Skrivet av Fredras:

Är inte Intel indiskt? Eller blandar jag ihop dem med några andra nu?

Skämtar du med mig? Sen när har indierna varit teknologiskt ledande? Det var typ 160 år sedan som Indien var med på kartan, men då som en av världens största marknader.

Skrivet av AndreaX:

det är det också. Intels hjärntrust är naturligtvis gamla nazister och deras klonade ättlingar, precis som all annan amerikansk högteknoligi är det såklart i grunden egentligen tyskt maskineri. det har troligen inte ändrats sen atomklyvningen eller månrallyt, för man vet ju hur snabbt och bra det gick framåt med de projekten innan liksom.

Jo visst, många forskare lämnade Europa vid både första och under andra världskriget och Tyskland blev plundrat på teknologi mm. Man kan tycka att deras straff blev för litet för alla de miljoner människors liv de förintade och förstörde.

Hur som helst är inte alls all teknologi jänkarna står bakom från Tyskland. Däremot så var det usa som lärde sovjet, nu ryssland, att massproducera. Har lite svårt att se vad du vill säga men, hade ditt påstående varit sant hade jänkarna aldrig kunnat anfalla Tyskland, vilket de framgångsrikt gjorde. Dock blev 80% av Tyskarnas styrka besegrad i öst av diktatorn Stalin.

Av IceDread

Det låter nästan som tyskt maskineri. Rätt imponerande att det är jänkare som klarar av detta. De har gjort riktigt bra ifrån sig inom dator / IT- branschen.