Inlägg

Inlägg som trickeh2k har skrivit i forumet
Av trickeh2k

Helt ok!

Av trickeh2k

DU FÅR TALA HÖGRE, JAG SER DÅLIGT.

Av trickeh2k

Blev en röst på Qraft, stark tvåa blir Hulle!

Av trickeh2k

Nej, det finns alldeles för få anledningar att uppgradera till W11 och det kommer att dyka upp buggar. Om det inte finns någon specifik funktionalitet som du känner att du måste ha så är det bättre att avvakta. Jag uppgraderade direkt när det blev tillgängligt, men det är för att kunna träna mer på det i arbetssyfte.

Avvakta åtminstone ett par månader skulle jag säga så det hinner komma patchar och tredjepartsdrivrutiner som städar undan det värsta.

Av trickeh2k

Jag förstår inte riktigt problemet? Har du aktivt valt att ge fan i att hålla någon som helst koll på vad som händer på hårdvarufronten både innan och vid beställning av ny hårdvara? Det är ju inte direkt så att det här har varit någon form av hemlighet...

Det kanske är lite dumt att uppgradera precis när nya generationer kommer, men å andra sidan brukar det vara extremt dyrt att vara early adopter. Förutom grafikkort kanske så brukar nya plattformar för hårdvara sällan vara en "bra" idé förrän efter ett år eller så när plattformarna mognat, blivit effektivare och kommit ned i pris.

W11 är väl inget att bry sig om. Den är precis släppt, finns ingen större vits med att hetsa och uppgradera direkt om du inte har ett specifikt syfte. Ska du köpa ny hårdvara och inte är tvingad till det för att något gått sönder t ex så är ju alltid rådet att du ska vänta 1-2 år, eller på nästa generation

Ett bra chassi kan hänga med hur länge som helst i princip. Ett bra nätagg som är överdimensionerat för behovet idag likaså. Mitt PSU jag har har mer än åtta år på nacken men har tack vare att jag tog i från tårna kunnat hänga med flera generationer

Av trickeh2k
Skrivet av AMD-FX:

Se på fan... Jag trodde det var omöjligt att stämma kinesiska företag för detta. Det är ju typ halva deras business att bara sno saker rakt av och göra billiga kopior och sedan vara mer eller mindre omöjligt att få bort dessa.

Av trickeh2k

Grattis! Den som väntar på något gott, väntar alltid för länge och alltid på grafikkort. Jävla surt att få kortet precis efter helgen bara

Av trickeh2k
Skrivet av sniglom:

Inom kort: domänmålvakter och företag som riktar in sig på att sälja anonyma toppdomäner utanför EU.

Exakt min tanke också, det här är ett så tandlöst förslag att det enda det i slutändan åstadkommer är mer intrång på det privata för alla andra.

Av trickeh2k
Av trickeh2k
Skrivet av D.:

Men herr Hertz kan visst inte leverera tillräckligt många Hertz.

Namnet är väl ganska säkert taget, liksom Winsth som är chefsekonom för Nordea. Verkar vara en del som "gifter sig" med arbetet..

Sen när det gäller artikeln var den rätt lång och kändes mycket som en annons för EIZO.

Lämnar han branschen skulle han passa ypperligt hos en viss biluthyrningsfirma…

Av trickeh2k

Minst fyra poäng bättre än förväntat!

Av trickeh2k
Skrivet av livetsgoda:

Alla spel med EasyAntiCheat och BattleEye till exempel.

Hittade en lista lite snabbt: https://levvvel.com/games-with-kernel-level-anti-cheat-softwa...

Kernel-drivrutiner har alltid varit en grej i anti-cheat. Vanligtvis körs de endast när spelet är igång. Problemet folk har med Valorant är att det kräver att drivrutinen körs vid boot även om man inte spelar spelet.

Det är väl det som kallas ring 0? Jag kände faktistk inte till att de andra körde på Kernel nivå, men då får jag säga att jag hoppas inte att ring 0 blir nya standarden likt Valorant.

Av trickeh2k
Skrivet av livetsgoda:

Det är redan standard och har varit hur länge som helst?

Alla spel förutom Valves förlitar sig på anti-cheat med en kernel-driver.

Det var då nyheter för mig, förutom Valorant vilka är "alla" andra spel?

Av trickeh2k

Hoppas verkligen inte att antifusk på Kernel-nivå blir en ny standard.

Av trickeh2k
Skrivet av mpat:

Lustigt sätt att uttrycka sig på... CR2032-batterier är 20mm i diameter och 3.2mm tjocka, det är liksom därifrån namnet kommer. Airtag använder just 2032-batterier, men de får ju vara några mm större för att kunna innehålla batteriet.

Jaha, se där! Alltid undrad över den lustiga beteckningen på modellen Att kalla det "några mm" större är ju dock en underdrift.

https://cdn.vox-cdn.com/thumbor/ugN8rsahWtQVwQfP5jBobJpNBAI=/0x0...

Av trickeh2k

Jag ser poängen med att använda någon sån här lösning, men det är absurt stora och tämligen begränsade. Om vi kommer ned i storleken som typ CR2032-batteri så skulle jag överväga att införskaffa en.

Av trickeh2k

Såg rubriken och trodde det var någon som ville ha råd hur man enklast blåser pensionärer...

Av trickeh2k

Märkligt att exkludera Discord?

Av trickeh2k

Snart får man börja snegla på ett DIY kärnkraftverk för privat bruk.

Av trickeh2k

Calles spöke!