Inlägg

Inlägg som trickeh2k har skrivit i forumet
Av trickeh2k

Kostar lika mkt som min nya dator 😅

Av trickeh2k
Av trickeh2k

Har du loggat ut från admin? Annars är den inloggad tills du startar om datorn.

Av trickeh2k
Skrivet av talonmas:

Alltid kul när Kineser stämmer folk för patentintrång. What comes around goes around

Man borde ju automatisk få sitt fall utslängt om man är ett företag från Kina.

Av trickeh2k
Av trickeh2k
Skrivet av strokarn:

Saknade survival genren så fick inludera en röst på "annan"

Hear hear!

Skrivet av Kvartz:

ARPG borde vara med i listan (PoE, D2R etc)

Verkligen, de två jag älskar mest saknades och den tredje var ”fel”.
Looter shooter och hack ’n slash saknades.
Rouglike är jag inget jättefin av men däremot Rougelite.

Av trickeh2k
Av trickeh2k

ÄNTLIGEN. <3<3<3<3<3
Tänkt att det bara dröjde till mitten av november, 2023 innan det hände! Här satt jag och funderade om det skulle ske under min livstid.

Av trickeh2k
Av trickeh2k

Installerade den 8:e utan problem åtminstone. Om det är någon som känner sig nödgad så kan man ladda ned den via installationsassistenten om den inte rullat ut eller är tillgänglig för dig än.

https://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=2171764

Av trickeh2k

Äh, finnhits är ju det man vill ha!

Av trickeh2k
Skrivet av Molotov:

Jag är mest intresserad av sånt här om det ger prestandaförbättringar.
Jag jobbar inte hemligt åt stat eller organisation eller bär foliehatt så känner inte att jag behöver göra allt för att skydda mig från spårning.

Jag kan inte påstå att jag är oroad för min säkerhet eller att jag skulle ha något att dölja, jag är däremot av princip emot att gratis dela med mig av mina vanor och beteenden till företag. Användardata och beteendeinformation är bland det mest värdefulla företag kan ha, att då "mot min vilja" bara dela med mig av detta gratis ställer jag mig emot, utöver att det är ett ingrepp i mitt privatliv.

Av trickeh2k

"Flyter på hur bra som helst här"

Skriver inget om inställningar, kanske har ett rtx 3070.

Älskar dessa reviews, får en rimlig insikt hur krävande det är. Är detta kanske lite en modern Crysis? Känns inte riktigt så, för många "tighta" områden. Känns som en kombo av allt ögongodis till max och lite tveksam optimering.

Av trickeh2k
Av trickeh2k
Skrivet av Rebben:

Mastodon är ju självsanerande då de hubbar som inte sköter sig blir bortkopplade från den stora massan.

Det är ju också en väldigt liten plattform, runt 8 miljoner registrerade användare och ca 1,8m aktiva användare (enligt dem själva) om vi jämför med Twitter. Jag har svårt att se att Mastodon blir en allvarlig utmanare på sikt.

Av trickeh2k
Skrivet av ThomasLidstrom:

Lite trubbigt men:
STÄNG NER SK*TEN OMGÅENDE TACK
Behåll ditt drama i Amerika

But why? Du behöver konsumera det. Twitter når rätt långt ut utanför amerikas gränser, det var ju inte så att Twitter var någon random blogsida innan musk tog över det.

Själv tycker jag "nyheter" som detta har låg relevans för oss i övrigt annat än att engagera folk i kommentarsfältet. Vi hade ju samma sak för något år sedan om Facebook vilket kanske höll större relevans men ändå blev en stor "nothing burger". Jag håller ändå Twitter som klart större relevant media än FB om man ser på en tid framåt på 10-15 år.

Musk är Trump-light. Sitt ner i båten.

Av trickeh2k
Skrivet av dlq84:

"69 000 kronor inklusive moms"

Nice x 1000

python -c "print('Nice ' * 1000)"

https://pbs.twimg.com/media/DIvicQVVwAAC90w.jpg

Av trickeh2k

Om det funkar så har jag inga problem att lägga en tia (isch) om året. Knarkar plattformenn så om det skjuter den framåt har jag inga problem att betala för det heller. Frågan är ju dock om det gör så mkt? Det går ju inte att ta en tia över hela planeten, vissa länder kommer ju få rabatt så botarna kommer ju komma "där ifrån". Problelmet är väl att majoritetens av användare inte betalar eller heller är intresserade av det, så vad detta göra med interaktioner osv.. Oh well, we'll see.

Av trickeh2k

Svarade Tveksamt eftersom jag har svårt att se att det är ett smidigt jobb. Statliga och kommunala saker brukar sällan ligga i framkant med teknik eller erbjuda löner som går att mäta sig med privatsektorn.

Av trickeh2k

Det här är så galet jävla kasst från AMDs sida. Världens mest populära spel och man lyckas inte lista ut att det kanske inte är så bra att modifiera dll-filer till spelet. Köper att man inte får drivare att fungera kanon på vartenda system där ute men den här är bara riktigt kass. Händer finns det väl risk att du blir bannad i andra MP-spel också med denna funktion?