Inlägg

Inlägg som ggalaxyy har skrivit i forumet
Skrivet av 1440p165:

Har två vattenkylda r9 290

Tyvärr aningen för strömkrävande för min applikation

Skrivet av Kewmify:

Du är personen jag söker då!
Har ett Gigabyte GTX 1070 Gaming G1 med Bitspower block!
Kolla gärna in min annons och kom med bud!

La ett bud!

Skrivet av Poberg:

Tror jag har ett sprillans block till ett 770. Osäker på om skruvpåsarna finns kvar.

Du kan få det mot fraktkostnad om du vill 😎

Men inget kort? Endast block? Vad för modell 770 passar det?

Kan tänka mig 1070+block men inte för mer än 1500+frakt. Sugen?

Söker grafikkort med vattenblock, gärna äldre / billigare!

Tja! Söker grafikkort med vattenblock, gärna äldre runt 700 serien Nvidia eller motsvarande, fast kan tänka mig saftigare grejer till rätt pris. ska vara till ett projekt jag inte vill lägga ALLT för mycket pengar på.

hör av dig med vad du har! Backplate är ett plus i kanten, betalar gärna extra om du har det!

//

Läs hela annonsen här

Skrivet av Ister:

Hej.

Jag har en 3700X som är köpt 2020-08-30.
Endast provstartad, all emballage kylare och kvitto.

pm

1600+frakt

Blir 3090 med vattenblock. *gulp*

Riktigt kul spel faktiskt! Men blir svårt rätt snabbt

Skrivet av CakelyBakely:

finns kvar!

Damn bro 3090 thicc boi

Ska bli kul att se vad priset blir på vattenblock. Får öppna stora facket i plånboken verkar det som

Skrivet av TobbeH94:

Jag fattar inte utifrån bilderna om det blir en fläkt på undersidan och en på ovansidan eller om de båda håller sig på ovansidan av grafikkortet?

det sitter en på var sida

8:10 sneak-peek. Ryktena stämde

För några år sen brann en bekants hus ner, dom fick ut pengar på försäkring och trots att det tog några år att stabilisera sig så har dom ett nytt (finare!) hus nu och kommit på plats ordentligt! Så tänk framåt så ska du se att allt rer sig! Vi finns för dig i kanalen bror

Var med i tävlingen genom att e-posta ditt bidrag till tavling@geeks.se eller länka bilder i den tillhörande forumtråden. Det är tillåtet att lämna in flera bidrag!

Hade vart nice med en direktlänk till vilken forumtråd ni vill att man postar i, eller är det denna?

gör en tråd på reddit.com/r/watercooling också och kolla vad folk tycker och tänker där

Sweet. Marknaden saknar denna typen av chassi och jag skulle inte vara helt främmande för att köpa ett vägghängt chassi så länge vissa kriterier uppfylls som att te.x kvalitén måste vara skyhög. Den målgrupp som skulle vara intresserade av ett vägghängt chassi primärt för vattenkylning är samma målgrupp som för det första har gott om stålar, och för det andra vill ha premiumprodukter.

1. En typ av material jag direkt får upp i skallen är tjockt aluminium. Case Labs har en coating som gör att plåtarna känns otroligt premium. Väldigt hållbart, lätt material för övrigt.

2. Orange blir nog ingen storsäljare. Produkten är ju inte bara ett datorchassi, det är en möbel. Tror enklast är bäst, gör inget överdrivet som ni inte klarar av. Glansiga färger går bort direkt i mina ögon. Det ska vara matt.

3. Jag skulle vilja se något i stil med Tower Of Doom. Själv skulle jag inte vilja ha för stor pjäs på väggen, utan en ganska kompakt design. 1x 360 eller 1x 420 radiator är perfekt för en enklare modell. Sen kanske ha en större modell som har kanske 2x 360 radiatorer symmetriskt utplacerade (i stil med Whirlwind) En stor del av det som är roligt med vattenklyning är ju att hitta en egen väg att dra rören så det ska finnas plats för fantasi. För långa runs ser inte bra ut heller.

4. Själv hade jag nog kört en modell utan glas helt, alternativt någon som skyddar mer emot damm. Core Px seriens utförande med en glasskiva över komponenterna ser jag ingen större vits med, men andra kanske gör!

5. Är kvalitén skyhög och produkten tillåter att man kan designa sin loop och utseende till eget befogade så är inte 3000-3500kr främmande, men ska vi över det så tror jag kunden förväntar sig något alldeles speciellt.

Jag har svårt att visualisera hur täckplåtarna fungerar tbh. En heltäckande design går helt bort för mig i alla fall. Det finns tre anledningar till varför någon skulle köpa detta chassi. Antingen för att helt enkelt få upp datorn på väggen, ELLER för att visa upp sitt bygge ELLER både och. Doom covern är rent utav ful imo och är det något som gäller här är det glas. Mitt förslag kanske hade vart vanligt härdat glas, och en modell med tintat glas?

Det var nog det jag kan klämma ur mig

pm

Söker AMD Ryzen 2000 eller 3000 processor

Söker en AMD Ryzen 2000 eller 3000 processor, gärna över Ryzen 5 2600

Skriv PM vad ni har! Jag betalar så klart fraktkostnad

Läs hela annonsen här

pm

Skrivet av dumgrabb:

250 hämtar

Noterat, avslutar i morgon om inget mer händer

Nätaggregat - Corsair HX650 (80+ Bronze) 650W

Vara: Corsair HX 650W 80+ Bronze Modulär
Artikelnummer: CMPSU-650HXEU

Säljer ett nätaggregat som ligger och skräpar. Fungerar utmärkt som dagen det var nytt! Svagt coilwhine, inget som stört mig. Den saknar PCI-E kablarna dock (Går att lösa med adapter, kan skicka med gratis om du behöver), och några av Molex-kablarna. Skriver följande kablar som ingår:

1x ATX (20+4)
1x EPS (4x4)
1x 3st SATA
1x 3st SATA
1x 4st Molex

Budgivning startar på 200kr

Kan skickas emot fraktkostnad (122kr) eller hämtas i Oskarshamn, kan också avlämnas i krokarna.

Läs hela annonsen här