Artiklar

Artiklar skrivna av Dimestam
Sponsras av Komplett
297

Quiz: Kan du mer än Komplett om att bygga dator? Prova dina kunskaper här!

SweClockers alla datorbyggare får en tuff nöt att knäcka. Kompletts produktchef uppnår skyhöga poäng och utmanar nu resten av forumet.

Sponsras av Fractal Design
15

Två stilsäkra medlemmar vinner Fractal Design North

Dags att presentera vinnarna i Fractal Designs tävling på SweClockers, där ingenting mindre än nya North väntar som belöning.

217

Lucka 19: Jul-trubadurens sång om 7900 XTX

Ett tomte-rött grafikkort står högst upp på önskelistan när en talangfull medlem bjuder på sång för alla datornissar ute i stugorna.

217

Lucka 17: Julrims-rap med färgglatt flås

I SweClockers julkalender firas helgen in med ett fantastiskt julrims-rap. Samtidigt flåsar ett färgglatt erbjudande i farstun.

I betalt samarbete med Samsung Electronics Nordic
22

Medlem testar Samsung Galaxy-serien och bjuder på utvärdering i forumet

Häng med på en grundlig genomgång av Samsung Galaxy-serien när forumveteranen Jonas Wikström sammanfattar upplevelserna av Samsungs senaste flaggskepp.

217

Lucka 12: Längtan efter spelmagi och granbarrens värsta fiende

I veckans första lucka väntar en inlevelsefull dikt om fantastiska fickmonster samt någonting som håller såväl granbarr som dammråttor på behörigt avstånd i jul.

Sponsras av Fractal Design
127

Tävla och vinn nya Fractal Design North – chassi i skandinavisk design

Var med och tävla om Fractal Designs senaste chassi, som med skandinavisk design och optimerat luftflöde gör speldatorn till en stilsäker inredningsdetalj.

Sponsras av Lenovo
105

Veckans fråga: Vad önskar du i din jobbdator?

Bra teknisk utrustning kan göra arbetsdagen lite lättare, men alla är inte nöjda med sin jobbdator. Veckans fråga handlar om den bärbara datorn på jobbet.

217

Lucka 6: Datatomten drömmer om C64 och ger lagringsklapp

Bakom dagens lucka väntar en nostalgisk tomte som önskar en legendarisk dator under granen. Samtidigt uppenbaras ett fartfyllt komponenterbjudande.

217

Lucka 2: Tomtedikt och dammsugarklapp

I den andra luckan väntar en stämningsfull juldikt framförd av forumtomten själv, samt ett erbjudande för alla som behöver jaga dammråttor i jul.

217

Lucka 1: Sång om bättre skärm och minnesvärt erbjudande

I första julkalenderluckan blir det storartad skärmlängtan och ett rykande färskt erbjudande för alla datornissar i uppgraderingstankar.

217

SweClockers Julkalender 2022 – tävla om julklappar varje dag fram till jul!

Häng med på ett stämningsfullt julfirande när SweClockers drar igång årets julkalender, fylld med såväl läckra tävlingsvinster som exklusiva erbjudanden.

Sponsras av Komplett
79

Veckans fråga: Vad är du på jakt efter under Black Week?

Reaperioden Black Week innebär högsäsong för alla fyndjägare där ute. Komplett vill ta reda på vad som står högst upp på önskelistan.

Sponsras av Webhallen
148

Uppesittarkväll: Webhallen och SweClockers firar in Black Friday!

Det blir en fullspäckad livestream när Webhallen gästar SweClockers och bjuder på uppesittarkväll för alla fyndjägare. Häng med nu på torsdag från klockan 23:00.

I betalt samarbete med Samsung Electronics Nordic
23

Teknikfrälst Umeå-bo drar igång testningen av Samsung Galaxy-serien

Produktnyheterna i Samsung Galaxy-serien på väg till en rutinerad SweClockare, som får uppdraget att prova på ekosystemet och rapportera i forumet.

Sponsras av Inet
104

Veckans fråga: Vad önskar SweClockers i Inets livestream?

Var med och påverka innehållet i Inets livestreams, där nästa sändning är ingenting mindre än "Swecxlusive" med tävlingar och erbjudanden inför Black Friday.

118

Full fräs inför Black Friday – rea viktigare i vikande ekonomi

Det blir fördel till konsumenterna under årets Black Friday, där ett allt tuffare ekonomiskt läge tvingar fram större prissänkningar för att locka till köp.

Sponsras av Komplett
62

Undersökning: Vad är en bra datorbutik?

Vad är viktigast när entusiasterna på SweClockers väljer datorbutik för nästa uppgradering? Passa på att vara med och påverka!

26

Se när der8auer besökte SweClockers och Moderskeppet

Prestandakungen Roman "der8auer" Hartung besökte premiären av kryssningen Moderskeppet och passade även på att titta in hemma hos SweClockers.

215

Chip ohoj! Kryssningen Moderskeppet redo inför stora premiären

Moderskeppet är kryssningen för alla som älskar spel och hårdvara. Här är vad som händer för dig ombord och vad alla andra missar.