Inlägg

Inlägg som sinnica har skrivit i forumet
Av sinnica

Silent Hill 2
Fallout 3
World of Warcraft
Dark Age of Camelot
Secret of Mana

Av sinnica

Hmm.... Kingdom O Magic?

Av sinnica

Tummen upp för den uppdateringen Emil! Då ska vi göra tagning två på att köpa en BenQ senare

Av sinnica

Kommer inte ens in på sidan, där rök det inköpet av skärm

Av sinnica

Cruise for a corpse? Hmm..

Av sinnica

Tack så jättemycket för hjälpen! Ska under helgen prova kylningen under press

Av sinnica

8350 med CM TX3 Evo

Hejsan!

Måste fråga lite om min nyinsatta Coolermaster Hyper TX3 på min AMD 8350.
Jag vet att det är svårt att finna en 100% accurate tempratur men alla mina program jag provat efter den nyinsatta fläkten gör mig orolig om jag gjort det fel.

Jag har för närvarande 38c idle på cpu'n medans biosen visar 12-14 grader högre värde.
Kan jag satt i cpu fläkten fel på något vis? jag hade problem att få dit den men det kan ju inte orsakat ett problem med kylpastan? jag försökte få till det som ett litet riskorn på cpun, när jag äntligen fick på kylningen så var det redan smetat över cpu'n.

Chassi: Define R4
GFX: Nvidia 760

Allt oklockat.

Min fråga är vart borde jag ligga uppskattningsvis idle och under spel och vilken klient är mest trovärdig för tempraturvärden?

mvh Fredrik

Av sinnica

Vill verkligen ge Sweclockers.com ett stort tack för detta då jag velat ha nytt moderkort, processor samt minnen ett tag nu och nu kommer det nog bli AMD versionen av högre klass, tack!

Av sinnica

Härligt och se flera som var tokiga i Keytronics tangentbord, använde mig bara utav deras mästerverk från 97-03,04? som någon skrev ovan, att dem la ner runt 04, jag saknar innerligen deras tangentbord!

Av sinnica
Skrivet av Elmoth:

Beställde Fallout 3:GOTY Edition Och Fallout: New Vegas.
Blev 51€ för båda spelen från amazon.co.uk, hyfsat billigt!

Gjorde precis detsamma i fredags och båda kom igår (Måndag) och kan bekräfta att det är bara att fortsätta spela på din nuvarande sparning när du går in i GOTY versionen. Julen är räddad

Av sinnica

Hejsan!

Angående tips så kan jag rekommendera Webhallen när det gäller att få sina varor på det utsatta releasedatumet, har förhandsbokat 5-6 spel som kommit på utsatt datum för sverigerelease.

Av sinnica

Tjena Nille!

Om du inte har bråttom med att få din dator såld så hade jag ignorerat det och inväntat andra som är intresserade för det verkar shady to say the least

Av sinnica

Sweclockers har gjort mig fattig otaliga gånger genom åren när De presenterat någonting nytt, och jag tror inte att detta kommer att bli ett undantag.

Av sinnica
Skrivet av enG:

Är det RE5 som stödjer Move eller?
Något man måste ladda ner via PSN eller?

Köpte ett starterpack när det kom, men det har bara legat och samlat damm än så länge :/

Ja, men enbart Gold Edition utav Resident Evil 5 stödjer Move av någon oförklarlig anledning

Av sinnica

Tack snälla, inte minst för det snabba svaret. Kan knappt bärga mig tills det blir datorbyggande imorgon, längesedan sist.

Av sinnica

Hejsan!!

Har en AMD Phenom™ II X3 720 på ingående imorgon som jag ska hänga på ett nytt moderkort (MSI), behöver man kylpasta till dagens processorer eller ligger det ett tunt lager på redan? OBS! jag kommer inte klocka överhuvudtaget.

Tacksam för svar.

Av sinnica

Tack för ditt svar.
Lyckligtvis upptäckte jag detta i efterhand och gjorde om min beställning och slängde i 4Gb PC3-8500 minnen

Av sinnica

Går det att köra PC6400 på ett AM3 moderkort? Kikar på ASUS hemsida men där står bara "stöd" för DDR3 1600(O.C.)/1333/1066 MHz men inte som krav. vore härligt och veta om man måste köpa minnen också eller om man kan vänta med det och köra med sina DDR2 så länge.

EDIT: Jag tog ett MSI 790GX-G65, 790GX+SB750, Socket-AM3 istället, där vet jag att det har stöd för PC6400 ialla fall. he he. Får väl överge ASUS För denna gången.:)

Av sinnica

Silent Hill 1 och Alone in the Dark 1 i nytappningar för dagens konsoler

Av sinnica

men är det någon komponent ingång på TV'n? man vet ju inte vad när det är massa ingångar som sägs finnas som sedan inte är där