Inlägg

Inlägg som Bakwetu har skrivit i forumet
Av Bakwetu

Vadå höga temperaturer? Cpu die tolkar jag att det är cpu kärnans temp, abs 2 är väl temp som systemet ska varna vid (dvs inte den aktuella temperaturen), vad rt1 är vet jag inte kanske temp på ett annat ställe på moderkortet. Kolla manualen om det är som jag säger, i så fall har du inget att oroa dig för. Är det så att abs2 är kärntemperaturen och cpu die är under-sockeln-temp så har du fortfarande marginal. En bit över 60 grader är ingen fara.

Du har rätt mycket utblås i förhållande till inblås (även nätdelen blåser ju ut). Vänd fläkten i dörren så att den också blåser in. Sen sätter du igång att överklocka!!!

Av Bakwetu

1. Dune 2 Pc
2. Zelda 2 nes
3. red alert
4. red alert 2
5. Colin Mcrae 2
6. Wing commander prophecy
7. Dune 2000
8. deus ex
9. Cleopatra
10. Shogun 1

Av Bakwetu
Av Bakwetu
Av Bakwetu

priset är inklusive moms, fast köp hellre en mx 500, den är urskön

Av Bakwetu

man kan däremot ha tandkräm som putsmedel för att få en fin yta på sin kylare.

Av Bakwetu

Det vore definitivt en fördel om blocket funkande både påamd och p4. Fast jag vet inte om det är möjligt att fixa..

Av Bakwetu

momo racing är budgetvarianten av den riktiga momon, skulle jag ha köpt

Av Bakwetu

jag kollade in slangspecialisten, jag har ett 1/2 "system och då ska jag ha 10 mm innediameter, men vilken godstjocklek ska man välja 1, 2 eller 2,5 mm? http://www.slangspecialisten.se/Slang_1209.pdf

Har du handlat där Denstore?

Av Bakwetu

Itel är bra, de har schyssta priser. Ett annat lundaföretag tetaco har också sapphire radeon inne

Av Bakwetu

Jag skrev till dem förra året och tyvärr är frakten dyr. Jag löste det genom att en polare, som ändå var i usa, tog hem grejorna till mig, då blev det bra mycket billigare.

Av Bakwetu

Ännu bättre är det om blocket passar både p4 och amd

Av Bakwetu

högre multisar på soltek drv5

Någon som vet om man kan komma högre än 12,5 (motsvarande xp 2100) på soltekdrv5? Jag överklockar en upplåst xp 1800 och moderkortet vill inte köra i 166 mhz fsb.

Av Bakwetu

Jag har också haft olika fel och hängningar på senaste tiden, bla en massa irq-less-or equal eller vad det heter. Det visade sig vara en av minnesmodulerna (Crucial) som har ballat ur. När jag tog väck den blev systemet stabilt igen.

Av Bakwetu

klart att felet är att du inte har drivisar. Varför kan du inte hitta dem, vet du vilket märke det är på skärmen?

Av Bakwetu

Problemet är att windows inte har kännt igen skärmen och installerat rätt drivrutiner för den. Leta upp drivrutinerna för skärmen på nätet så kommer du kunna ändra uppdateringsfrekvensen sen

Av Bakwetu

Jag har för mig att THG skriver om just det i sin recension. kolla http://www6.tomshardware.com/graphic/20021104/index.html

Av Bakwetu

Är det bara hos mig som det började kittla i kräkreflexen när jag läste oneshops pressmeddelande? Jag avskyr den sortens medvetet avledande argument som de kommer med. Jag hade aldrig hört talas om oneshop förut, men nu hamnade de definitivt på min lista över butiker att icke befatta sig med.

Av Bakwetu

Enklast är att göra den i tjock kartong. Inte så snyggt, men billigt och lätt tillgängligt

Av Bakwetu

Har du lagt ner gputillverkningsplanerna Chrion? Har du problem med läckage så är det bättre att löda locken istället, Det är säkrare med dessutom metallock (jag har själv ett maxe3 med kopparlock köpt i staterna)