Artiklar

Artiklar skrivna av Callemedskägget
8

Fulkultur söker efter utomjordiskt liv

Det vankas rymdäventyr i senaste avsnittet av Fulkultur. Med avstamp i sökandet efter utomjordiskt liv sätter gänget åter tänderna i favoritämnet science fiction.

13

Fulkultur pratar om dystopier

Efter en riktig valrysare i USA och rekordmängder snö i Sveriges huvudstad samlas Geeks-gänget Joakim, Carl och Amanda på Fulkultur för att orera om dystopier.

25

Fulkultur om den nya rollspelsvågen

I dagens avsnitt av Fulkultur har det blivit dags för Joakim, Calle, Jakob och Thomas att orera traditionella rollspel på bräda med penna och papper.

10

Fulkultur pratar om krig

I ett nytt avsnitt av Fulkultur hugger fyra Geeks-redaktörer tag i de dystra ämnet krig, med fokus på populärkultur sprunget ur ämnet.

13

Fulkultur pratar om Star Wars-spel

I och med filmen Episode VII är Star Wars åter på allas läppar. Det här är även ämnet i dagens Fulkultur, där en trio Geeks-redaktörer avhandlar speltitlar som utspelar sig i universumet.

11

Fulkultur pratar om Game of Thrones

Med sjätte säsongen i backspegeln är det dags för Fulkultur att hugga tag i mastodontämnet Game of Thrones. I vanlig ordning blandas åsikter och tankar med mängder av tips.

16

Video: FZ testar och kommenterar Battlefield 1 Domination

Det vankas mer Battlefield 1-material från Los Angeles. Senaste klippet visar spelläget Domination, kryddat med allmän diskussion och kommentarer runt serien i allmänhet.

37

Video: FZ testar tidigt Battlefield 1

I samband med nyligen avslutade E3 2016 var Battlefield 1 en stor programpunkt. FZ fick chansen att testa och spela in en längre period slagfältspangande.

33

FZ testar Battlefield 1 på E3 2016

Spelmässan E3 rullar för fullt och en stor titel på plats är utan tvekan Battlefield 1 som utspelar sig under första världskriget. Calle på FZ har testspelat och levererar några tidiga intryck.

28

Fulkultur om leksaker

Digitala upplevelser i all ära, en riktigt bra leksak är svårslagen – oavsett ålder. Det sätter ämnet för senaste avsnittet av myspodden Fulkultur.

18

Om Marvels universum i Fulkultur

Det vankas en kavalkad av serietidningar och superhjältar i senaste avsnittet av Fulkultur. På menyn finns inget mindre än Marvels samlade universum.

27

Fulkultur om den bästa fantasyn

Tokigt breda konceptet fantasy är i fokus för ett nytt avsnitt av Fulkultur. Gänget bakom mikrofonerna passar på att lyfta fram sina personliga favoriter.

6

Om tomtar och troll i nytt avsnitt av Fulkultur

Jättar, vättar, tomtar och andra väsen från nordisk mytologi är temat när Fulkultur rullar ut ett nytt avsnitt. Som vanligt blir det mysiga diskussioner och en hel del matnyttiga tips.

21

Fulkultur pratar Star Wars

Det vankas konflikt och äventyr i en galax långt, långt borta när Fulkultur hugger tag högaktuella ämnet Star Wars. På agendan hamnar allt från nya filmen till klassiska serietidningar.

21

Fulkultur utforskar artificiell intelligens

Det vankas nytt avsnitt av podden Fulkultur i regi av SweClockers, FZ och 99mac. På agendan står artificiell intelligens – är maskinerna verkligen våra vänner?

18

Fulkultur är ny podcast från SweClockers, FZ och 99mac

Riktig nördighet vet inga gränser, något redaktörerna hos SweClockers, FZ och 99mac tar fasta på med en färsk satsning. Resultatet är podcasten Fulkultur, där diskussionerna får löpa fritt runt diverse hjärteämnen.

108

Fredagspanelen 102: Radeon Gemini i höst, nya Surface från Microsoft, gäster i studion

Det vankas ett riktigt specialavsnitt av SweClockers fredagspanel när en hel hög gäster besöker studion. På agendan hamnar allt från hårdvara till spelhöstens höjdpunkter.