Artiklar

Artiklar skrivna av Kenneth
29

Fredagspanelen 176: AMD Ryzen 3000, Radeon RX 5700 och Nvidia RTX Super

Med flyttkaoset avklarat och Computex-mässan i hamn tar Jonas och Kenneth plats i den där andra sajtens studiohörna och drar av ett färskt avsnitt av Fredagspanelen.

15

Be Quiet Dark Rock Slim – hög prestanda i ett litet format

Be Quiet tar plats i testlabbet med Dark Rock Slim och som namnet antyder handlar det om en mindre kylare i Dark Rock-serien. Häng med för att se vad nykomlingen klarar av.

30

Xtrfy visar upp Project 4 – högpresterande spelmus med fokus på låg vikt

Svenska Xtrfy avslöjar sin nästa spelmus med Project 4, vilken tar upp kampen om ultralätta modeller med utstansade hål samtidigt som den har ett kretskort med en skyddande beläggning.

26

Mac Pro avslöjar nya grafikkortet AMD Radeon Pro Vega II Duo

Under gårdagens avtäckande av nya Mac Pro avslöjades även Radeon Pro Vega II Duo, vilket är Apple-exklusiva grafikkort med dubbla grafikkretsar.

15

Cooler Master SK851 är tunt tangentbord med brytare från Omron

Cooler Master fortsätter att visa upp nyheter på Computex. Bland dessa syns ett tunt tangentbord med trådlös anslutning och lågprofilsbrytare från Omron.

48

Cooler Master MM710 är spelmus med vikt på ynka 55 gram

Det senaste bolaget att ge sig in i kampen om världens lättaste spelmus är Cooler Master, som visar upp pekdonet MM710 på hela 55 gram, komplett med högpresterande sensor under skalet.

39

Fullstora tangentbord populärast bland SweClockers medlemmar

Tangentbord är nästintill ett måste för att använda en dator och storleken på dessa skiljer. Vi har sammanställt vad SweClockers medlemmar föredrar i tangentbordsstorlek.

67

Spelmöss med 16 000 CPI – behövs det ens?

Dagens spelmöss marknadsförs ofta med otroligt höga CPI-värden, men det säger egentligen ingenting om prestandan. SweClockers reder ut vad 16 000 CPI innebär i praktiken.

32

Logitech lanserar G502 Lightspeed – omtyckt modell nu utan kabel

Under ett evenemang i Berlin, Tyskland, visar Logitech sin populära G502 i ny tappning. Nytt är att pekdonet släpps i trådlöst Lightspeed-utförande och laddningssystemet Powerplay.

59

Snabbtest: Tornkylare med olika fläktkonfigurationer

Med nya och mer avancerade fläktar lyfts frågan om dessa kan förbättra prestandan på äldre och framför allt billigare tornkylare. Redaktionen tar en snabbtitt med billigare kylfläns och fläktar.

94

Nvidia Geforce GTX 1650 – mycket pengar för medioker prestanda

Nvidia fortsätter att lansera nedskalade grafikkort med arkitekturen Turing under huven. Till testlabbet har två modeller av Geforce GTX 1650 landat som nu får bekänna färg. Häng med.

14

Påskspecial – vi spelar Serious Sam HD: The Second Encounter

Äggen är slut, godiskoman på plats och ledig dag i morgon. Med andra ord, ett perfekt tillfälle att damma av en gammal spelklassiker.

23

Throwback Thursday – AMD Radeon R9 295X2 med dubbla "Hawaii" fyller fem år

År 2014 släppte AMD lös ett riktigt monster på grafikkortsmarknaden i form av Radeon R9 295X2. Vi minns tillbaka och bjuder på några snabba prestandatester från det forna flaggskeppet.

12

Gigabyte Geforce GTX 1660 Gaming OC och MSI GTX 1660 Ventus XS OC

Nvidias senaste skapelse Geforce GTX 1660 gästar SweClockers testlabb återigen i form av två modeller från Gigabyte och MSI. Häng med in för att se vad som utmärker korten.

132

Noctua NH-U12A – flaggskeppskylare med imponerande prestanda

Noctua är tillbaka i testlabbet och förgyller kontoret med färgen brun. I rampljuset står NH-U12A med dubbla 120 mm-fläktar ur bolagets A-serie för att utmana betydligt större konkurrenter.

17

Gainward Geforce RTX 2060 Phoenix GS

Nvidia tar åter plats i testlabbet, denna gång med RTX 2060 från partnertillverkaren Gainward. Modellen är Phoenix GS, som kommer med fabriksöverklockning och påkostad kylarlösning.

49

Snabbtest: Grafikprestanda i The Division 2

Idag slår The Division 2 upp portarna för samtliga som har köpt spelet. SweClockers passar givetvis på att sparka igång testriggen och köra ett snabbt prestandatest.

93

Nvidia Geforce GTX 1660 – sann efterträdare till populära GTX 1060

Efter Geforce GTX 1660 Ti äntrar nu GTX 1660 testlabbet. På menyn står en något nedskalad variant av kretsen TU116 med 6 GB GDDR5-minne och ett på pappret lockande rekommenderat pris.

I samarbete med MSI
72

Uppgradera grafikkort för Apex Legends – SweClockers testar sju olika modeller

Redaktionen laddar upp testsystemet för att se vad det krävs att driva Apex Legends med stabil bildfrekvens. På menyn finns sju gamla och nya grafikkort från både Nvidia och AMD.

25

Gigabyte Geforce GTX 1660 Ti Gaming OC och EVGA Geforce GTX 1660 Ti XC

Nvidias senaste grafikprocessor TU116 går ett återbesök i testlabbet med två modeller från Gigabyte och EVGA, som sätts på prov i såväl spel som syntetiska tester.