För andra året i rad är Inet den mest omtyckta butiken bland SweClockers medlemmar. Av 1 843 röstande ansåg dryga 50 procent att den Göteborgsbaserade e-handlaren är bäst i Sverige på datorer och komponenter. Därefter är det ett kliv till tvåan Dustin/Home på 19 procent och trean Komplett med 13 procent av rösterna.

Medlemmen "Yorgo" sammanfattar varför han röstade på Inet och uttrycker liknande åsikter som många andra nöjda kunder i diskussionstråden.

[Inet har="har" den="den"] bästa supporten jag någonsin stött på, fraktfritt till SweClockers-medlemmar och en enkel och skön sida som man inte tröttnar på och hittar det man letar efter.

I jämförelse med fjolårets omröstning har Inet utökat ledningen rejält, även om den inbördes ordningen mellan de tre bäst placerade butikerna är oförändrad. Då var siffrorna 34, 27 respektive 21 procent för Inet, Dustin/Home och Komplett.

För att gratulera Inet till det framgångsrika året hälsade SweClockers på i butiken i Ringön och bjöd personalen på tårta. Grattis!