D-Link DIR-655 är stödjer 802.11n utkast 2 som tidigare nämnt och har fått Intels "Connect with Intel Centrino"-certifikation vilket kräver en serie tester hos Intel där kapacitet, avstånd och bakåtkompabilitet testas. Självfallet har även kompabilitet med den nya Santa Rosa-plattformen testats. Routern har också "Works with Windows Vista"-certifiering.

Vidare har routern fyra stycken gigabit-ethernetportar samt en wan-port som stödjer hastigheter upp till en gigabit. Den har en spi-brandvägg (stateful packet inspection) samt vpn-vidarebefodring.

Stefan Nilsson som är marknadschef för D-Link i norden kommenterar:

Vi är mycket glada att vara först på marknaden med en 2.0-produkt samt att ha klarat Intels omfattande testprocess för att bli kompatibla med Intel Centrino. Det visar tydligt vår marknadsledande position inom Wireless N, vilket också varit vår uttalade målsättning allt sedan vi lanserade de första produkterna,

Läs mer om DIR-655 hos D-Link. Pressmeddelandet finns på D-Links webbplats. Övriga uppdateringar för D-Links 802.11n-produkter förväntas släppas i slutet av sommaren.