Intels andra generation processorer i 32 nanometer tas emot med öppna armar av de stora aktörerna i branschen. På mässan förekommer allt ifrån surfplattor till bärbara datorer och påkostade stationära med den nya processorserien.

Zotac spinner vidare på företagets välkända koncept med kompakta moderkort som inte gör avkall på prestanda. En av dessa heter Zotac H67-ITX och kombinerar Intel Sandy Bridge (sockel LGA 1155) med grafikkretsen Geforce GT 430. På det minimala kretskortet finns dessutom fyra SATA, PCI Express x1, trådlöst nätverk 802.11n samt minnesplatser av typen SO-DIMM.

Ytterligare ett moderkort för Sandy Bridge kommer i form av Zotac H67ITX-A-E som utnyttjar processorns integrerade grafik och bland annat erbjuder utgång för HDMI. Minnesplatserna är fullstora DDR3 och det finns både PCI Express 2.0 x16 samt USB 3.0 och SATA 6.0 Gbps.

Slutligen visar Zotac upp hela familjen Geforce-baserade grafikkort, mediaspelare med Intel Atom och ett och annat Mini ITX-moderkort med AMD Turion II. Bläddra igenom fotografierna i bildspelet ovan.