Taiwanesiska Asus har gott om produkter i sortimentet och fler kommer under 2011. Det nya året inleds av en storsatsning på surfplattor i alla former, från Asus Eee Slider med utfällbart tangentbord till fullfjädrade Asus Eee Pad Slate med Intel Core i5 och upp till 64 GB SSD-lagring.

Asus, som tillverkat moderkort sedan urminnes tider, glömmer dock inte bort de traditionella datorkomponenterna. På bild syns bland annat det kommande Asus Sabertooth P67 för Intel Sandy Bridge med extra tåliga komponenter och en heltäckande "värmesköld" som döljer huvuddelen av kretskortet.

Ett betydligt mindre moderkort är Asus E35M1-I Deluxe med AMD Zacate (18 W) och styrkretsen/plattformen Hudson H1. AMD, som för övrigt hållit låg profil på mässan, har tidigarelagt lanseringen av de första processorerna ur konceptet Fusion APU och introducerat de första processorerna på CES 2011. Detta orsakade dock en viss förvirring och någon större mängd Fusion-baserade produkter syns därför inte till i montrarna.

En annan illa dold hemlighet är expansionskortet Thunderbolt med nätverkskretsen Killer 2100 och ljud från Asus Xonar-serie. Den finurliga lösningen ser ut att främst vara avsedd till de påkostade moderkorten i Republic of Gamers-serien.

Asus visar även upp en mängd nya skärmar, bland annat den IPS-baserade serien Design ML, hörlurarna ROG Vulcan ALC och tidiga designstudier av portabla enheter med semitransparenta och vikbara skärmar, känt som konceptet Iris.