I slutet av november drar e-sporttävlingen World Cyber Games 2012 igång i Kina. Grafikkortstillverkaren Colorful laddar upp inför det stora evenemanget med ett nytt Geforce GTX 660 Ti, som inte ser ut som någonting annat.

Grafikkortet på bild heter Colorful Geforce GTX 660 Ti World Cyber Games Limited Edition och baseras precis som namnet antyder på Nvidias grafikprocessor GK104 med 2 GB GDDR5-minne på 192-bitars minnesbuss, det vill säga ingenting utöver det normala. Vad som däremot skiljer modellen från mängden är den stora och färgglada kylaren.

Nykomlingen är utrustad med en rejäl kylfläns som inte bara täcker själva kretskortet utan även sticker ut ovanför och i bakkant. Totalt går det att räkna in hela nio värmeledningsrör med sex millimeters diameter och två stora axialfläktar. Den som inte nöjer sig med aluminiumflänsar kan dessutom se fram emot att en kopparversion i görningen.

Colorfuls produkter finns för närvarande inte att köpa i Sverige och just denna modell är dessutom i limiterad utgåva, vilket antyder om att ett högst begränsat antal grafikkort kommer att produceras. Några prisuppgifter är inte kända.

Källa: Mydrivers (Kinesiska)