SweClockers är inte enbart befolkat av datorentusiaster. I forumet huserar även representanter från tillverkare och återförsäljare i branschen. Det senaste tillskottet är Webhallen, som nu står medlemmarna till tjänst i en nyöppnad forumdel.


Efter en lång tids närvaro på SweClockers tar vi nu steget fullt ut och öppnar ett eget forum. Här hjälper vi gärna till med att besvara frågor och ta emot feedback från alla medlemmar. För er som haft kontakt med oss sedan innan lovar vi givetvis att fortsätta med personlig service, ta snabba beslut och att avfyra ett och annat skott från höften.

En stor del av vår kundkrets besöker redan SweClockers. Målet är att kunna brygga avståndet ytterligare och se till så att fler upptäcker Sveriges bästa webbplats om datorer och hårdvara.

För enskilda supportärenden, leveransfrågor och dylikt hänvisar vi, liksom andra återförsäljare i forumet, till vår ordinarie kundtjänst för bästa möjliga service. Vi ses!

– Anton Nilsson, Inköpschef på Webhallen.

Webhallen Sverige AB som koncept grundades 1999 och har på kort tid vuxit till att bli en av Sveriges största återförsäljare inom datorhårdvara, hemelektronik och spel. I dagsläget har företaget elva (snart tolv) fysiska butiker, en välbesökt webbutik och cirka 200 anställda.

Webhallen i SweClockers forum