Tidigare under året lanserade Google i samarbete med Asus den andra generationens Nexus 7, som uppgraderades på praktiskt taget alla fronter jämfört mot den första. Nu går företaget ut med att de släpper en ny variant, men det handlar inte om några förändringar i specifikationerna.

Senast från sökjätten är Nexus 7, som lanseras i färgen vit. Det är dock endast bakstycket som är vitt, medan skärmramen är fortsatt svart. Anmärkningsvärt är att modellen endast finns med 32 GB lagringsminne och att det inte lanserats några vita varianter med 16 GB eller 32 GB med 4G/LTE.

Det är i dagsläget inte känt om den vita varianten kommer till Sverige eller om den blir exklusiv för webbutiken Google Play i USA, Storbritannien och Japan.

LG G Pad 8.3 och Sony Xperia Z Ultra Google Play Edition

Samtidigt passar Google på att lansera LG G Pad 8.3 och Sony Xperia Z Ultra som Google Play Edition, vilket innebär att de säljs med en ren version av Android och uppdateras med de senaste versionerna kort efter lansering. Även här handlar det om enheter som säljs via Google Play och troligtvis inte kommer dyka upp i Sverige.