De senaste åren har marknaden för vardagsrumsdatorer blommat ordentligt, något som även chassitillverkare har uppmärksammat och producerat en hel del modeller anpassat för vardagsrummet. En av dessa är Silverstone som på årets CES-mässa visar sitt senaste alster för TV-bänken.

Modellen tillhör bolagets Raven-serie och går under beteckningen RVZ03, vilken delar många egenskaper med den föregående RVZ01-E. Detta innebär stöd för ett fullstort ATX-nätaggregat med en maximal längd på 150 millimeter och likt tidigare har bolaget fått offra en 3,5"-plats samt stöd för optisk läsare för att rymma ett fullstort nätaggregat istället för SFX.

De ändringar som har skett med chassit finns på utsidan och mer specifikt frontpanelen. Bortsett från ett annat utseende är chassit även utrustad med en RGB-list som är placerad i mitten av frontpanelen.

Silverstone RVZ03 är inte riktigt redo för marknaden i dagsläget och kan se några ändringar innan den riktiga lanseringen som väntas ske runt Computex 2017 i början av juni. Ytterligare saker som får väntas med är prislappen, något som bolaget ännu inte har spikat.

► Läs alla artiklar från #ces-2017