Taiwanesiska In Win är inte rädda för att ta ut svängarna med sina datorchassin, utan visar ofta upp väldigt unika koncept när de ställer ut nyheter på mässor. För CES 2018 går de en liknade väg med sin nykomling 915, där tjock aluminiumplåt och härdat glas får samsas med en liten överraskning på chassits topp.

In Win 915 är ett fulltowerchassi med en stomme av stål, där fram- och baksidan är tillverkad i välvda aluminumpaneler. De sistnämnda panelerna sitter på gånggärn, vilket innebär att de enkelt kan öppnas upp för åtkomst till både fläktar och anslutningar. När det kommer till härdat glas är båda sidopanelerna tillverkade av materialet och likaså toppen.

På insidan finns det plats för moderkort upp till formfaktorn E-ATX, samt långa grafikkort med längder upp till 410 mm. Lagringsmässigt finns det plats för fyra 3,5-tumsenheter och åtta 2,5-tumsenheter. Därtill ryms radiatorer i storleksklassen 360 mm i framkant och i toppen samt en 280 mm-variant i botten.

Det som verkligen utmärker modellen återfinns dock på ovansidan, där glasdelen av toppen kan höjas upp. Vid igångsättning av systemet trycker en integrerad motor upp toppen och avslöjar ventilationshål utmed denna. När systemet sedan ska stängas av sänks toppen ned igen, samtidigt som den går styra manuellt med en knapp på framsidan.

► Läs alla artiklar från #ces-2018

In Win 915 än i prototypstadiet och har ännu inget fastställt pris eller lanseringsdatum.