Taiwanesiska Thermaltake har många produkter i sortimentet, som bland annat består av slutna vattenkylare och en stol med inbyggda fläktar. Bolaget tillverkar även ett antal datorlådor, där de senaste modellerna levereras med härdat glas och fokus på det estetiska.

Nu lanserar Thermaltake chassit View 37, som kommer i två utgåvor med ändelserna RGB Edition respektive Riing Edition. Enligt rådande trend handlar det om en datorlåda med öppen huvudkammare, LED-belysning och transparenta paneler. Chassits mest utstickande detalj är den välvda akrylpanelen som täcker sidan och toppen och ackompanjeras av en tonad frontpanel.

View 37 har stöd för moderkort upp till formfaktorn E-ATX och mäter in på 525 × 261 × 538 mm (HxBxD). Totalt finns tio platser för instickskort, varav två är vertikala och kan utnyttjas med hjälp av den inkluderade monteringsvinkeln och en riser-brygga som köps separat.

Grafikkort kan vara upp till 410 mm långa och processorkylare upp till 180 mm höga. Nämnvärt är att chassit inte har en separat kammare för nätdelen, som kan vara upp till 220 mm lång.

När det kommer till utrymme för lagring kan den löstagbara hårddiskburen utrustas med tre 3,5-tumshårddiskar alternativt lika många 2,5-tumsenheter. Det generöst tilltagna utrymmet bakom moderkortsplåten underlättar kabelhanteringen, men ger även plats åt ytterligare åtta 2,5-tumsenheter eller fyra 3,5-tumsenheter.

View 37 RGB Edition levereras med tre 140 mm-fläktar förmonterade, där samtliga har RGB-belysning som kan styras genom moderkort från Asus, MSI och Gigabyte, samt genom den medföljande fläktkontrollern.

Med Riing Edition medföljer istället två 140 mm-fläktar med blått sken. Eventuella radiatorer kan monteras i fronten alternativt bredvid moderkortet och stöd för längder om 360 mm respektive 420 mm finns.

De båda modellerna väntas bli tillgängliga inom kort, där riktpriset för View 37 RGB Edition hamnar på cirka 1 950 kronor, medan Riing Edition kommer kosta omkring 1 250 kronor.