Det är alldeles för länge sedan vi på SweClockers träffades för att ha roligt tillsammans och det ska vi nu råda bot på. Tisdagen den 22 maj anordnar SweClockers och AOC en medlemsträff på Inferno Onlines vid Odenplan i Stockholm.

Dörrarna öppnas klockan 18:00 och aktiviteterna pågår ända fram till cirka 22:00. SweClockers redaktion kommer att vara på plats och stå för tävlingar med trevliga vinster. Totalt kommer cirka 100 glada medlemmar att släppas in i det specialbokade VIP-området, där det även serveras tilltugg och dryck. Glöm bara inte att registrera dig i formuläret nedan!

Registrera dig för medlemsträffen på Inferno Online

Counter-Strike: Global Offensive, PUBG och tangentbordskamp

Under kvällens gång kommer vi hålla i ett flertal tävlingar. Det stora huvudnumret är en turnering i CS:GO, där deltagarna i det vinnande laget får varsitt presentkort hos Webhallen till ett värde om 1 000 kronor. Upplägget är som så att fyra lag, där varje lag består av fem spelare, möts i två omgångar och sedan gör upp om tävlingsvinsten i en rafflande final. Anmälan till turneringen görs i formuläret nedan.

Anmäl ditt lag till CS:GO-turneringen

Utöver detta kommer vi även att tillhandahålla massvis spelstationer för den som vill spela Playerunknown's Battlegrounds, eller kort och gott PUBG. Den som med sitt team lyckas få till en "chicken dinner" vinner ett hemligt pris som kan ha något med fjäderfä att göra. Deltagare måste vara en del av en squad för att kvalificera sig till vinst.

Många av oss på SweClockers har slitit ut och satt samman ett och ett annat tangentbord under livets gång, och nu är det dags att sätta skickligheten på prov i en tävling.

Den som snabbast kan sätta samman ett tangentbord där samtliga tangenter har plockats bort vinner gamingskärmen AOC Agon AG251FZ och får glänsa i strålkastarljuset som medlemsträffens främste tangentbordsvirtuos.

Följ oss online

Ni som inte kan vara med på medlemsträffen kommer självfallet kunna följa aktiviteterna här på SweClockers. Under kvällen kommer det att bli livesändning och videorapportering från de olika tävlingarna samt givetvis presentation av vinnarna i tävlingarna. Vi ses på Inferno Online den 22 maj!

SweClockers och AOC på Inferno Online

Var? Inferno Online på Odengatan 60 i Stockholm
När? Tisdagen den 22 maj klockan 18:00–22:00