Sommaren närmar sig med stormsteg, och trots att det är en relativt lugn period på spelmarknaden så släpps fortfarande en del spel. Den 22 maj lanserades actionliret State of Decay 2, där spelare ska överleva zombieapokalypsen. Mot junis slut är det sedan dags för racing och The Crew 2.

Grafikkortsmakaren Nvidia bistår med färska drivrutiner för speltitlarna, där den sistnämnda kommer gå att spela i en stängd beta inom kort. Drivrutinen får versionsnummer 397.93 och rekommenderas för bästa möjliga prestanda i de båda titlarna, då den innehåller de senaste optimeringarna.

Därutöver tillkommer det i spelväg uppdaterade SLI-profiler för DRG Initiative och Star Wars: Battlefront II. En del buggar har också lösts, där användare inte längre behöver stänga av Steam för att kunna slå av eller på SLI. Även frysningar i senaste Wolfenstein samt grönflimrande bild i Far Cry 5 med HDR påslaget åtgärdas.

Slutligen uppdateras CUDA-plattformen till version 9.2, med stöd för en rad nya bibliotek och förbättrade beräkningsmodeller. Drivrutinen finns att ladda ned från Nvidias webbplats, alternativt i bolagets mjukvara Geforce Experience.