Taiwanesiska In Win har arbetat med tillverkning av datorchassin i över 30 år. Ett signum för många av bolagets datorlådor är udda detaljer, där träbestyckade varianter nyligen fick sällskap av kompakta A1 med inbyggd Qi-laddare.

Nu utökas företagets premiuminriktade 9-serie med det stilsäkra chassit 915. Det handlar om ett fulltower-chassi med tonade paneler av härdat glas sällskapade av rundade sektioner i svart aluminium. Lådan väger 16,4 kg och mäter in på 595 × 230 × 645 mm och rymmer moderkort med formfaktor upp till E-ATX.

In win 915 5.jpg
In win 915 2.jpg
In win 915 6.jpg
In win 915 3.jpg

Enligt rådande trend är chassit utrustat med en täckplåt för nätdelen, som kan vara upp till 250 mm lång. I samma kammare återfinns även löstagbara lagringsburar för fyra 3,5- eller 2,5-tumsenheter. Med två burar bortmonterade stöds nätaggregat med maximal längd om 320 mm.

Ovanpå täckplåten och bakom moderkortsplåten kan ytterligare nio lagringsenheter i 2,5-tumsformat hysas. Grafikkort kan monteras stående eller liggande, där förstnämnda kräver en förlängningskabel för PCI Express som köpes till separat. Maximal längd för grafikkorten är 410 mm och processorkylarens maxhöjd är 164 mm.

In win 915 4.jpg

Chassits front består av en välvd aluminiumpanel och har plats för tre 120- eller 140 mm-fläktar eller en radiator med samma dimensioner. De solida topp- och frontpanelerna begränsar luftflödet, något In Win åtgärdat genom att den motorförsedda toppen hissas upp för att förbättra ventilationen vid behov.

I chassits botten och topp ryms två respektive tre fläktar av 120- eller 140 mm-typ, medan en ensam 120 mm-fläkt kan monteras baktill. Datorlådans topp och sidopaneler består av tonat härdat glas, där panelen som monteras över kablarna dessutom har försetts med ett flertal små varianter av företagets logotyp.

In Win 915 levereras med aluminiumsektioner i svart eller silver och pryds av belysning av typen digital eller adresserbar RGB. De lättillgängliga anslutningarna utgörs av in- och utgångar för ljud, en USB 3.1 (Gen 2) Type-C samt två USB 3.0. Datorlådorna ska bli tillgängliga inom kort, men priset är i skrivande stund okänt.