Nvidia har ännu inte gått ut med någon information om sina kommande grafikkort i Geforce-serien. Trots detta har information hittat ut på webben via diverse källor, där bland annat namn, bilder och pris för grafikkorten avslöjats på förhand.

Den senaste i raden av tillverkare vars modeller skymtas på bild blir nu Inno3D, med företagets modeller i Ichill-, Gaming- och Twin X2-serien som hittar ut på webben. Modellen Geforce RTX 2080 Ti Ichill Black är den som står ut från mängden, då den bestyckas med förinstallerad sluten vattenkylning med en 240 mm-radiator.

Övriga tre modeller är av mer traditionell typ, med kylare som utrustas med upp till tre fläktar. I vanlig ordning nämns inga specifikationer för grafikkorten, men tidigare uppgifter talar för att Geforce RTX 2080 och Geforce RTX 2080 Ti kommer med 11 respektive 8 GB GDDR6-minne samt en minnesbuss på 256 respektive 352 bitar.

Nvidia väntas avtäcka den nya Geforce RTX 2000-serien officiellt under ett evenemang den 20 augusti. Direktsändningen av presskonferensen börjar klockan 18:00 svensk tid och går att följa via Twitch.

Källa: Videocardz