Asus har under sitt varumärke ROG lanserat ett stort antal produkter inom flera kategorier. Hittills har det främst handlat om skärmar och olika typer av kringutrustning, men företaget har på senare år börjat utöka detta med nya typer av produkten och senast ut var två nätaggregat.

Många av de nya produkterna visades under Computex 2018, och förutom nätaggregat handlade det också om slutna vattenkylare. En av dem är ROG Ryujin som kommer i två utföranden, med antingen 240 mm- eller 360 mm-radiator. Utmärkande för dessa är att de använder fläktar ur Noctuas Industrial PPC-serie.

ROG Ryujin 240_what&#x27s in the box.png
ROG Ryujin 360_what&#x27s in the box.jpg
ryujin2.jpg
ryujin.jpg
Asus_ruyjin2.jpg

Kylarblocket kommer också bestyckat med en OLED-panel på 1,77 tum, som i standardläget visar en animerad ROG-logga. Den kan dock anpassas av användaren för att visa valfri bild alternativt aktuell belastning och temperatur för processorn.

Asus ROG Ryujin är anpassad för AMD:s sockel TR4, med ett kylarblock som täcker hela processorn. Lanseringen väntas ske inom kort och priset för Ryujin 240 hamnar på 2 299 kronor och 2 799 kronor för Ryujin 360.