Årets Computex-mässa var återigen fylld av nya produkter och en av de som närvarade var Cooler Master, som visade allt från nya chassin till processorkylare. I den senare kategorin syntes en ny version av företagets populära processorkylare Hyper 212.

Nu lanseras kylaren, som får namnet Hyper 212 Black Edition, där namnet syftar till fläkten och kylarflänsarna som numera är helt i svart. Kylaren släpps i två varianter, varav en bestyckas med RGB-belysning. De skiljer sig även när det kommer till val av fläkt, då RGB-modellen använder en SF120R-fläkt medan den utan belysning har en Silencio-fläkt.

Capture.JPG

Vissa ändringar har gjorts sedan kylaren visades under Computex 2018 och Cooler Master har bland annat valt att bestycka modellerna med fyra värmeledningsrör, istället för fem som syntes på den tidiga prototypen. Företaget har dock behållit den förbättrade monteringsanordningen

Cooler Master Hyper 212 Black Edition och Hyper 212 RGB Black Edition lanseras den 11 oktober. Priset för modellen med RGB-belysning hamnar på 44,99 euro, motsvarande 470 kronor. För modellen utan funktionen är priset något lägre, 34,99 euro eller 370 kronor.