Det senaste spelet från utvecklaren Bethesda är Fallout 76, som lanseras senare under året. Precis som tidigare delar i serien utspelar det sig i en post-apokalyptisk värld, där krig och atombomber gjort större delen av jordytan obeboelig. Något som särskiljer Fallout 76 är dock spelets fokus på onlinespelande istället för single player.

Inom kort blir en betaversion av speltiteln tillgänglig för de som förbokat, där Xbox One är först ut och Playstation 4 och PC följer kort därefter. Inför detta meddelar Bethesda via sin webbplats att som ofta är fallet när det handlar om spel med stora, öppna världar är problem och buggar att vänta vid lanseringen av Fallout 76.

Fallout76_BGS_in-body.jpg

Klicka för större bild.

Bethesda berättar dock att de kommer fortsätta arbetet med att hitta och åtgärda buggar, både i betaversionen samt efter den skarpa lanseringen av spelet. Några är de redan medvetna om, såsom specifika områden där prestandan sjunker, men de är säkra på att många nya kommer dyka upp när tusentals nya spelare får tillgång till Fallout 76.

Diskutera Fallout 76 och andra Fallout-spel i SweClockers forum

Fallout 76 släpps den 14 november för PC/Windows, Playstation 4 och Xbox One. På PC blir spelet exklusivt för utvecklarens egen speltjänst Bethesda.net och släpps därmed inte via Steam som tidigare delar i spelserien.