Snart är julen här och det har ännu en gång blivit dags för Black Friday, där du har chansen att fynda klappar till både dig själv och närstående. Reafesten går officiellt av stapeln fredag den 23 november, men flera av de stora återförsäljarna har redan tjuvstartat med sina kampanjerbjudanden.

Traditionsenligt innebär detta att SweClockers öppnar en specialsida, som samlar kampanjpriser från våra nära partner. Nytt för i år är att medlemstipsen får större fokus och uppmärksamhet, samt att det går att sortera alla tips efter produktnamn, kategori, betyg och pris i en lättöverskådlig lista.

En annan minst lika stor nyhet är att specialsidan för första gången anpassats för mobiltelefoner och mindre skärmar. Vad väntar du på – tipsa andra om och ta själv del av heta erbjudanden på SweClockers! Nedräkningen till Black Friday börjar nu.

Specialsida: Black Friday

Om Black Friday

Shopping- och readagen Black Friday kommer ursprungligen från USA och äger rum dagen efter Thanksgiving, som infaller den fjärde torsdagen i november. Dagen ses ofta som startskottet på julhandeln och har sedan år 2013 blivit en stor kampanjfest även i Sverige.