För en knapp månad sen var det Black Friday, en shopping- och readag då många passar på att handla julklappar till nära och kära. I Sverige är det här ett nytt påfund och något mer traditionellt är mellandagsrean, där återförsäljaren rear ut varor som sveptes in i papper och placerades under en gran.

Medlemstips-Mellandagsrea.jpg

SweClockers specialsida samlar de bästa medlemstipsen!

Givetvis kan den svenska handeln inte hålla fingrarna i styr och flera drar igång sina kampanjer på självaste julafton. SweClockers går därför också händelserna i förväg och öppnar vår specialsajt, där vi precis som under Black Friday samlar de bästa medlemstipsen i en lättöverskådlig lista.

Medlemstipsen flankeras av erbjudanden från våra samarbetspartner, vilka listar några av sina bästa erbjudanden direkt på SweClockers. Reafesten går av stapeln måndagen den 24 december klockan 10:00. Häng med!

Om mellandagsrean

Mellandagsrean har sedan länge pågått mellan jul och nyår, men som så mycket annat har det skett en förskjutning av perioden. Numera går kampanjer och erbjudanden igång redan innan julafton och hos vissa pågår de så länge som någon gång efter nyårsafton.

Det här är givetvis en stor högtid för SweClockers entusiaster, som passar på att fynda hos framförallt e-handlare under mellandagsrean. Hoppas du på att hitta något speciellt? Rösta nedan och för all del berätta i forumet!