Tillverkaren Thermaltake har en produktportfölj som spänner över flera kategorier, med allt ifrån chassin till vattenkylning. Gemensamt för majoriteten är dock den RGB-belysning som har blivit ett av företagets signum under de senaste åren, där samtliga produkter samlas i ekosystemet TT RGB Plus.

Nu ger de sig in på ytterligare ett produktområde, nämligen primärminnen som visas under CES 2019. Produkten heter Water RAM RGB och som namnet antyder särskiljer de sig från konkurrenterna genom vattenkylning. Trenden trogen kommer även vattenblocket bestyckat med RGB-belysning.

16.jpg

Det handlar om minnespaket på 32 alternativt 16 GB, med fyra respektive två minnesmoduler som körs i 3 200 MHz. Enligt Thermaltake ska företagets vattenkylningslösning leda till betydligt lägre temperaturer, med förbättringar på över 30 procent. Primärminnena kan även användas utan vattenkylningen inkopplad och värmespridare i aluminium står då för kylningen.

► Läs allt från #ces-2019

Thermaltake Water RAM RGB väntas finnas tillgänglig inom kort och priset för det mindre paketet landar på 299 euro, motsvarande 3 000 kronor. Priset för paketet på 32 GB är istället 489 euro, eller 5 000 kronor.

Läs mer om Thermaltake: