Under andra halvåret av 2018 lanserade Razer hörlurarna Nari, vilka särskiljer sig från konkurrenterna med en inbyggd haptisk återkoppling för ökad inlevelse i spel. Nu visar bolaget ett helt ekosystem med Hypersense-kompatibla produkter i prototypstadiet.

Vad som visas är en mus, tangentbord med haptisk motor inbyggd i handlovsstödet och slutligen en stol där samtliga är sammankopplade med Hypersense-tekniken. För att dra nytta av tekniken behövs ingen extra handpåläggning av utvecklarna, utan använder sig av ljudkanalerna i Surround-läget.

razer-1.jpg
razer-2.jpg
razer-3.jpg

Däremot vill bolaget uppmuntra utvecklare att bygga in stöd för Hypersense i sina spel, för att själv välja hur dessa ska reagera på olika situationer. Exempelvis kan det användas för att bygga upp spänningen innan en större händelse, eller förstärka fotsteg från spelaren.

► Läs alla artiklar från #CES-2019

Razer har siktet inställt på att utveckla Hypersense-ekosystemet med fler produkter. Företaget berättar att prototyperna som visas under CES kanske inte blir verklighet i det utförandet som syns på mässan.

Läs mer om Razers produkter: