Anthems testperiod över – vi samlar SweClockers reaktioner

Anthems testperiod över – vi samlar SweClockers reaktioner

Under den gångna helgen passade många på SweClockers på att testa Biowares kommande speltitel Anthem. Reaktionerna var blandade, med såväl positiva som negativa utlåtanden.

Den 22 februari är det dags för Biowares nästa speltitel Anthem. Det är ett actionbetonat rollspel som på flera sätt innebär en ny riktning för företaget, då de går ifrån enspelarupplevelser som Mass Effect och Dragon Age för att istället satsa på multiplayer.

Inför lanseringen av spelet har utvecklaren gjort en demoversion tillgänglig under korta perioder, varav en var öppen för alla oavsett om de förbokat eller ej. Många på SweClockers passade på att testa spelet och reaktionerna visar på blandade upplevelser.

Efter att ha kört ett par timmar, klarat Stronghold & questen, tagit "max level" för demot och lekt runt en massa i freeplay så är jag otroligt positivt inställd - Så pass att jag plockade upp fulla spelet idag! Combat är riktigt interaktivt, AI:n känns vettig på de elites/bossar demo erbjöd, ljud och grafik är helt klart i top & "class fantasy" är verkligen där också då varje Javelin känns unik att spela - God variation på vapen, förmågor och allt sådant med.

Medlemmen @Yatagarasu var en av många som lämnade Anthem-demot med positiva upplevelser. Han var så imponerad av ljud, grafik, bossar och vapen att det slutade med ett köp av spelet.

Spelat några timmar nu och man är så kluven. Spelet är roligt när man väl spelar, men dessa laddningsskärmar gör att jag drar mig för att starta igen, inte bara att de är många, de tar lång tid också. Sedan ser ju spelet fantastiskt fint ut men det är ju uppsminkat med fina kulisser och väldigt begränsat område man kan flyga inom.

Klicka för att läsa hela Löfvets inlägg

@Löfvet är något mer kluven kring Anthem, och menar att grafiken är fin men att upplevelsen dras ned något av laddningssekvenserna som både är många och långa.

Nu är det avinstallerat. Spelat ungefär 1.5h. Även om det finns vissa saker som är småroliga så är det på det stora hela ganska generiskt och något man väldigt snabbt blir less. Hade det varit F2P kanske man slöspelat lite med kompisar ibland. [...]

Klicka för att läsa hela altair4:s inlägg

En av de som var mer negativt inställda var medlemmen @altair4. Han tyckte att spelet hade vissa behållningar men överlag var det generiskt och blev tråkigt snabbt.

Ospelbart för mig. Hinner starta spelet och spela några minuter sen buggar allt ur och jag får typ 10% usage på både cpu/gpu.

Klicka för att läsa hela SuperFlugans inlägg

Till sist var det också många som upplevde rent tekniska problem med demoversionen av Anthem, med allt ifrån krascher till rena buggar. En av dem var medlemmen @SuperFlugan som vittnar om en ospelbar upplevelse, där problemen uppenbarade sig redan efter några minuter.

Har du testat Anthem? Vad tycker du om spelet? Stötte du på några problem? Dela med dig av dina reaktioner, både bra och dåliga, i kommentarstråden!

Efter att ha kört ett par timmar, klarat Stronghold & questen, tagit "max level" för demot och lekt runt en massa i freeplay så är jag otroligt positivt inställd - Så pass att jag plockade upp fulla spelet idag! Combat är riktigt interaktivt, AI'n känns vettig på dom elits/bossar, ljud och grafik är helt klart i top & "class fantasy" är verkligen där också då varje Javelin känns unik att spela - God variation på vapen, förmågor och allt sådant med.

Klicka för att läsa hela Yatagarasus inlägg
Skicka en rättelse
7

Intel presenterar Xe-HPG – grafikkrets framtagen för spelande

Nästa år tar Intel upp kampen med AMD och Nvidia om spelarnas gunst med grafikkretsen Xe-HPG, vilken erbjuder hårdvaruaccelererad ray tracing. Läs mer

1

Intel presenterar Tiger Lake med Willow Cove och grafikkretsen Xe LP

Under Intel Architecture Day avslöjades mer information om kommande Tiger Lake, där bland annat grafikkretsen Xe syns till. Läs mer

18

Intel avtäcker tillverkningstekniken 10nm Superfin

Kraftigt förbättrade FinFET-transistorer ska ge företagets nya 10 nanometers-process en rejäl skjuts i energieffektivitet och prestanda. Läs mer

33

Thermaltake "optimerar" applikationen av kylpasta

Företagets nya kylpastor TG-30 och TG-50 inkluderar bikakemönstrad plaststencil. Läs mer

47

MSI byter logotyp

Den taiwanesiska hårdvarumakaren kastar ut gamingdraken till förmån för kantiga bokstäver. Läs mer

9

Klassiska spelet Snake körbart från QR-kod

Den största standardiserade QR-koden kan lagra strax under 3 kB, något Youtubekanalen Mattkc gör sport av. Läs mer

23

Kinesiska kretstillverkare anställer över 100 ingenjörer från TSMC

Två kinesiska företag uppges ha anställt över 100 TSMC-veteraner för att skynda på utvecklingen av inhemska kretsar. Läs mer

7

Huawei väntas påbörja egen kretsproduktion innan årets slut 

Efter tappat TSMC-samarbete ser Huawei ut att satsa på egen kretstillverkning – med start på 45 nanometer. Läs mer

80

Nvidia kan komma att debutera RTX 3000-serien med en trio kort

Toppmodellerna först ut likt "Turing"-lanseringen men med gigantiska mängder grafikminne – inklusive partnerkort. Läs mer

15

Fynda inför skolstarten med hjälp av SweClockers medlemmar

Traditionen trogen bjuder SweClockers upp med en specialsida, som samlar erbjudanden och tips från medlemmarna. Läs mer

142

Veckans fråga: Hur stor är din skärm?

Nöjer du dig med en liten bärbar dator, eller föredrar du bjässar som tar upp hela synfältet på flera meters avstånd? Läs mer

28

Facebook och Microsoft klagar till EU om Apples App Store

EU-kommissionen säger sig vara "medvetna om bekymrena" kring strömmande spel via App Store. Läs mer