Sedan slutet av 2018 har rykten cirkulerat kring en ny spelkonsol från Xbox-makaren Microsoft, där den nya varianten helt skrotar optisk läsare. I början av mars rapporterades det att modellen får namnet Xbox One S All-Digital Edition, med lågt pris och ett lanseringsdatum någon gång i början av maj.

Windows Central Xbox One S All Digital Edition.png

Bildkälla: Windows Central

Nu publicerar nyhetssajten Windows Central en bild av konsolens förpackning, som de har återskapat utifrån en bild från en anonym källa. Bilden föreställer produktens förpackning där information om 1 TB lagringsutrymme står att läsa. Därutöver syns en trio inkluderade spel i form av Minecraft, Forza Horizon 3 och Sea of Thieves, sällskapade av en bild av produkten med tillhörande handkontroll.

Tidigare spekulationer har talat om att konsolen bör anta betydligt nättare dimensioner än nuvarande Xbox One S, men av produktbilden att döma är storleken oförändrad. På förpackningen bekräftas även att namnet blir Xbox One S All-Digital Edition och en symbol understryker den exkluderade Blu-ray-läsaren.

Vidare skriver Windows Central att lanseringsdatumet för spelkonsolen ser ut att bli den 7 maj 2019, något som enligt tidigare uppgifter föregås av förhandsbokningar från och med april. Prismässigt tros den kommande produkten lägga sig under den nuvarande Xbox One-familjens nivå. Runt 200 USD är ett av buden på förhand, men vad prislappen slutligen landar på återstår att se.

Läs mer om Xbox: