Under 2017 lanserade FSP nätaggregatet Hydro PTM+, som utvecklades i samarbete med vattenkylningsföretaget Bitspower. Detta var ett nätaggregat i 1200W-klassen som med hjälp av vattenkylning kunde nå toppeffekt på 1400W. Nu lanseras Hydro PTM+ 850W med samma vattenkylningsteknik.

FSP_Hydro_1.jpg
FSP_Hydro_2.jpg
FSP_Hydro_3.jpg
FSP_Hydro_4.jpg

Hydro PTM+ 850 W har som namnet antyder en standardkapacitet på 850W, vilket också är taket för enheten när endast den integrerade fläkten används. Modellen är passivt kylt upp till 425 W effekt för att ge tystgående drift vid låg belastning. Nätaggregatet är certifierat för 80 Plus Platinum med verkningsgrad på 92 procent och levereras i ett modulärt utförande för kablarna.

När systemet är extra hårt belastat ska den som väljer att koppla på ett vattenkylningssystem kunna låta enheten nå en toppeffekt på 1000W. För den som vill integrera nätaggregatet i egna skapelser är det inbyggda vattenblocket bestyckat med G1/4"-gänga som gör det möjligt att montera exempelvis hårda rör och slangar samtidigt som det finns stöd för integration med RGB-belysning.

FSP Hydro PTM+ 850W finns tillgänglig nu med den rekommenderade prislappen 399 USD, motsvarande cirka 4000 kronor inklusive moms.

Läs mer om vattenkylda nätaggregat