In Win 928 är mastodontchassi av tjock aluminiumplåt och härdat glas

In Win 928 är mastodontchassi av tjock aluminiumplåt och härdat glas

Välrenommerade In Win avtäcker nu premiumchassit 928, där påkostade material och plats för kraftfull hårdvara står på menyn. Till detta hör en prislapp på 999 USD.

Chassimakaren In Win är kanske främst kända för sina utstickande och experimentella datorlådor, där stora delar aluminium är ett vanligt återkommande inslag hos bolagets produkter. I fjol avtäckte In Win premiumchassit 915, där en rundad front och motoriserad ventilationslucka står på menyn.

Nu satsar bolaget återigen på premiumsegmentet, genom den mastodontlika datorlådan 928. Pjäsen har en vikt på drygt 23 kilogram och yttermått om 571 × 335 × 656 mm (H × B × D), vilket medför att moderkort upp till formfaktorn E-ATX kan monteras. Konkret skrivs att moderkort med dimensionerna 356 × 356 mm ryms, vilket exempelvis innefattar Asus Dominus Extreme för Intels 28-kärniga Xeon W-3175X.

In Win 928.jpg
In Win 928 1.jpg

Chassit är bestyckad med dubbla sidopaneler av härdat glas, vilka sällskapas av en konstruktion av borstad och anodiserad aluminium. Den 4 mm tjocka metallen är utskuren i ett stycke och utgör chassits front, baksida samt ovan- och undersida. Baktill och i fronten har tre platser för 140 mm-fläktar öppnats, medan toppen totalt kan husera sex fläktar med samma storlek.

När det kommer till vattenkylning skriver In Win att två 420 mm-radiatorer kan placeras i toppen, vilka kan ha en tjocklek på maximalt 45 mm. För den som istället önskar luftkyla sin processor kan processorkylare upp till 185 mm hög användas. Grafikkort kan ha en maximal längd på 480 mm, medan begränsningar för bredd och tjocklek ligger på 190 respektive 80 mm.

Totalt finns åtta horisontella platser för instickskort, som flankeras av tre platser för vertikal montering med hjälp av den medföljande PCI Express-förlängaren. På lagringsfronten finns två vaggor för 3,5-tumsenheter och sex platser för lagringsenheter av 2,5-tumstyp.

In Win 928 2.jpg

Frontpanelen är utrustad med dubbla USB 3.0-anslutningar, in- och utgångar för ljud samt en USB 3.2 Gen 2 (10 Gbit/s) Type-C-anslutning. Därtill pryds fronten av en In Win-logotyp med adresserbar RGB-belysning. Även de tolv medföljande 140 mm-fläktarna har samma typ av belysning, vilken kan styras genom moderkort med stöd för adresserbar RGB.

Slutligen har In Win 928 plats för dubbla nätaggregat, något som är ett krav för ovan nämnda moderkort från Asus, och viss annan kraftfull hårdvara. Nätdelarna kan vara upp till 250 mm långa, men denna måttangivelse inkluderar även det utrymme som kan användas för att hantera överflödigt kablage.

In Win 928 blir tillgängligt den 16 maj genom bolagets webbutik, men i dagsläget ser produkten ut att bli exklusiv för den amerikanska marknaden. Prislappen ligger på saftiga 999 USD, vilket motsvarar omkring 12 000 kronor inklusive moms.

Läs mer om påkostade datorlådor:

Skicka en rättelse
0

Huawei väntas påbörja egen kretsproduktion innan årets slut 

Efter tappat TSMC-samarbete ser Huawei ut att satsa på egen kretstillverkning – med start på 45 nanometer. Läs mer

31

Nvidia kan komma att debutera RTX 3000-serien med en trio kort

Toppmodellerna först ut likt "Turing"-lanseringen men med gigantiska mängder grafikminne – inklusive partnerkort. Läs mer

12

Fynda inför skolstarten med hjälp av SweClockers medlemmar

Traditionen trogen bjuder SweClockers upp med en specialsida, som samlar erbjudanden och tips från medlemmarna. Läs mer

126

Veckans fråga: Hur stor är din skärm?

Nöjer du dig med en liten bärbar dator, eller föredrar du bjässar som tar upp hela synfältet på flera meters avstånd? Läs mer

26

Facebook och Microsoft klagar till EU om Apples App Store

EU-kommissionen säger sig vara "medvetna om bekymrena" kring strömmande spel via App Store. Läs mer

32

Microsoft Surface Duo lanseras den 10 september

Dubbla skärmar i ett vikbart format och Android-operativsystem utlovas – till det facila priset 1 399 USD. Läs mer

68

Xiaomi lanserar transparent OLED-TV

  • TV
  • igår 13:10

Xiaomi firar tioårsjubileum genom att lansera världens första genomskinliga massproducerade OLED-TV. Läs mer

79

KaffeClockers – diskutera kaffe i forumet

Vare sig du dricker Juhla Mokka eller rostar och mal eget kaffe har medlemmen GLaDER forumtråden för dig. Läs mer

32

Universalprocessorn Tachyum Prodigy snabbare än Nvidia- och Intel-kretsar

Exekverar emulerad x86-, ARM- och RISC-V-kod snabbare än datacenterlösningar från Intel och Nvidia och klarar Verilog-tester. Läs mer

78

Mozilla säger upp 250 anställda

Företaget bakom webbläsaren Firefox omstrukturerar sin verksamhet och tackar av motsvarande 25 procent av arbetsstyrkan. Läs mer

44

Uppdaterad: Microsoft preciserar kommande Xbox-lansering till den 6 november

Nästa del i Halo-spelserien dröjer till 2021, ett besked som Microsoft kompenserar genom att minska spannet för Xbox-lanseringen.  Läs mer

50

Från mus till ljus – en teknikstund om input lag och latens

Input lag och latens är fördröjningen hos en spelskärm är en viktig och ständigt diskuterad fråga. Som handlar om mer än skärmen. Läs mer