Sedan lanseringen av Fallout 76 har utvecklaren Bethesda talat mycket om att de är medvetna om spelets problem och att de arbetar hårt för att åtgärda dem. Detta görs främst genom uppdateringar vilka lägger till nytt innehåll, och under E3 2019 meddelar Bethesda att en ny sådan är planerad att släppas senare under året.

Uppdateringen får namnet Wastelanders och enligt Bethesda ändrar den spelet från grunden. Den stora nyheten i uppdateringen är vad de kallar för Nuclear Winter, vilket är ett battle royale-läge där 52 spelare slåss om att bli den sista överlevande.

Förutom spelläget lägger Wastelanders-uppdateringen även till mänskliga karaktärer som spelaren kan interagera med, så kallade NPC-karaktärer, något som tidigare saknats. Utöver det tillkommer även ett nytt vapen, ny utrustning samt ett nytt huvuduppdrag med tillhörande val som måste göras.

Wastelanders planeras släppas senare under 2019 och blir gratis att ladda ner. Spelare kan dock pröva på det nya battle royale-läget innan dess. Detta blir tillgängligt för alla spelare mellan 10-17 juni och inkluderas sedan i uppdateringen senare under året.

► Läs allt om E3 via taggen #e3-2019

Vad tror du, kan Wastelanders rädda Fallout 76 eller är det för sent? Diskutera i kommentarstråden!

I butiken: C-kolon backslash spel

När operativsystemet stavades MS-DOS hade guldklimparna en särskild plats i hjärtat av hårddisken. Den som äger denna t-shirt kan bära världens bästa sökväg med stolthet. Endast i 100 exemplar!

Köp här!