Den som vill bygga kompakta datorsystem men ändå inte tumma på moderna finesser som RGB-belysta fläktar kan glädjas åt Thermaltakes senaste produktlansering. Thermaltake UX100 ARGB är en lågprofilfläkt som får plats i de mest kompakta system, och är utrustad med RGB-belysning som användaren kan programmera efter eget behov.

TT1-1.jpg
TT2-1.jpg
TT5-1.jpg

Kylaren består dels av en mängd aluminiumfenor som utgår från ett aluminiumblock som agerar kontaktyta nedertill. Ovanför dessa aluminiumblad roterar en fläkt på 120 millimeter medan kanten runt fläkten är bestyckad med 15 RGB-dioder som är programmerbara. RGB-belysningen är kompatibel med ekosystem från Asus, Asrock, Gigabyte och MSI, och kan därmed kopplas till moderkort från dessa tillverkare för styrning.

TT6-split.jpg
TT7_hydrauliken.jpg
TT8_mjukvara.jpg

Fläkten bygger på hydrauliska lager, roterar i maximalt 1 800 RPM och matar vid det varvtalet igenom 38,82 kubikfot luft per minut (CFM), något som ska kunna hantera processorbelastningar på 65 watt. Det hela genererar en ljudnivå på 26,92 dBA. Hela kylarlösningens storlek mäter 122,3 × 122,3 mm medan höjden uppgår till 66,1 mm.

Thermaltake UX100 ARGB har stöd för Intels processorsocklar i LGA 115x-familjen samt LGA 775. För AMD syns stöd för samtliga moderna socklar från AM4 ner till AM2. Prisuppgifter och exakt lanseringsdatum för kylaren anges inte i skrivande stund.

Läs mer om RGB-bestyckade fläktar:

I butiken: SweClockers Logo Tee

Den legendariska SweClockers-gubben! Denna högtidsklädsel passar bäst att använda på särskilt minnesvärda dagar, såsom grafikkortslanseringar, och bör likt andra värdesaker förvaras i kassaskåp. Begränsad upplaga!

Köp här!