En stor del av år 2017 bestod av glada tillrop inom hårdvaruindustrin då AMD efter många års frånvaro var tillbaka på prestandamarknaden. Det blev inte minst tydligt när de överraskade med Ryzen Threadripper, där första generationen klev upp till hela 16 kärnor och det till ett pris inom räckhåll för entusiaster.

Den gången önskade Nvidia AMD "välkommen tillbaka". I samma andetag skrev konkurrenten att Ryzen Threadripper och det egna dåvarande flaggskeppet Geforce GTX 1080 Ti var en bra kombination. I kölvattnet av nylanserade arkitekturen Zen 2 och Ryzen 3000 bjuder Nvidia på nya positiva tillrop.

Nvidia går nu återigen ut på Twitter och gratulerar AMD för en processorlansering, med tillägget att Ryzen och Geforce RTX-serien är en lockande kombination. För att understryka detta följs inlägget upp av två hjärtan – ett rött och ett grönt, för att symbolisera de båda företagens respektive färger.

Dessa två hjärtan påminner om AMD:s svar till Nvidia efter lanseringen av Ryzen Threadripper, då AMD svarade med en animerad bild på två personer som gjorde en high-five. Då hade de båda personerna i bild tröjor i just färgerna röd och grön.

Läs SweClockers test av AMD Ryzen 3000-serien:

Erbjudande: Kaffemugg och Hardware Dreams

Sista chansen att beställa SweClockers legendariska modermodemet-mugg! Nu tillsammans med de allra sista exemplaren av t-shirten Hardware Dreams.
Just nu: 399 kronor inklusive frakt!

Köp här!