Efter modermodemet, 1177-skandalen och superpopulära Hardware Dreams är det dags att fylla på butiken med nya kläder för tvättäkta entusiaster. Näst på tur står två exklusiva t-shirtar i begränsad upplaga, nu i storlekar upp till 4XL.

_gpu.jpg

SweClockers Wireframe No.1 kostar 299 kronor och går att beställa fram till den 9 september. Köp här!

Den som har kraftfulla speldatorer på hjärnan behöver givetvis ett stiliserat grafikkort på bröstet. Proffsmoddaren Simon Laine står för designen av den första produkten i SweClockers nya kollektion Wireframe, som dessutom kommer att växa med fler plagg under hösten.

_turbo.jpg

SweClockers Turbo Power kostar 299 kronor och går att beställa fram till och med den 9 september. Köp här!

250px-FWF_Logo.png

Alla som får en nostalgisk tår i ögat av retrodatorer kan samtidigt se fram emot att den legendariska turboknappen gör comeback, men inte på en gråbeige datorlåda utan som motiv på en skön t-shirt i extra mjuk bomullstextil. Design av Andreas Frisk och som vanligt endast i begränsad upplaga.

SweClockers Wireframe No.1 och Turbo Power finns i storlekar från S till 4XL och går att beställa i två veckor. Båda finns dessutom i paket med rabatterat pris. Leveranserna inleds den 27 september.

Fri frakt på allt i butiken!

För att fira lanseringen och vara extra snälla mot semestertunna plånböcker är det nu fri frakt i hela butiken. Detta gäller även för de som redan beställt någon av de nya plaggen. Passa på att shoppa!

Till butiken