Efter flera rapporter om Oneplus 7T går telefonbolaget ut med att lanseringen äger rum den 10 oktober. I linje med tidigare uppgifter utrustas standardmodellen vid namn Oneplus 7T med en AMOLED-skärm med uppdateringsfrekvens på 90 Hz. Samtidigt framgår att modellen endast är den första i vad som kallas "Oneplus 7T Series", där en ny Pro-variant också är att vänta.

Oneplus har sedan ett antal år tillbaka haft en produktcykel där en ny generation lanseras under våren följt av en uppgraderad modell samma höst. Med vårens lansering av Oneplus 7 introducerades för första gången en mer avancerad modell i uppsättningen. Oneplus 7 Pro tillförde ett flertal förbättringar, där en 90 Hz AMOLED-skärm var den mest anmärkningsvärda uppgraderingen.

OP7Pro_press1.jpeg

Oneplus 7 Pro introducerade 90 Hz AMOLED-skärm.

I samband med att Oneplus nu går ut med det officiella lanseringsdatumet för höstens Oneplus 7T-modeller bekräftar företaget att samtliga modeller i "serien" bestyckas med 90 Hz bilduppdatering. Det innebär att Oneplus blir den första aktören som gör snabbare bilduppdatering till en standardfunktion, något som tidigare varit begränsat till spelfokuserade telefoner.

Oneplus 7T och dess väntade Pro-syskon ska avtäckas under ett lanseringsevent i London den 10 oktober. Eventet går av stapeln 17:00 svensk tid och kan följas på Oneplus Youtube-kanal. Den som vill delta i festligheterna på plats i London kan köpa biljetter från och med den 20 september.

Läs hela pressmeddelandet om Oneplus 7T

OnePlus 7T-serien med 90 Hz skärm lanseras 10 oktober

Den 10 oktober klockan 17 svensk tid sker lanseringen av hela OnePlus 7T-serien vid ett event i London. Med OnePlus 7 Pro, som lanserades i maj, introducerade företaget sin 90 Hz Fluid AMOLED-skärm som ger en fantastiskt smidig användarupplevelse. Den nya OnePlus 7T-serien innehåller de senaste innovationerna från OnePlus, vilket kommer att ge användarna en ännu bättre upplevelse.

– OnePlus koncept bygger på snabbhet och smidighet och vi utmanar oss själva ständigt för att bli ännu bättre, säger Pete Lau, VD och grundare av OnePlus. Skärmen på din mobiltelefon är det element du interagerar mest med, därför är det logiskt att investera i innovationer i skärmen. Jag ser verkligen fram emot att höra vad våra användare tycker om OnePlus 7T-serien.

OnePlus firar som vanligt lanseringen tillsammans med sina användare. Tillsammans med bland annat OnePlus medarbetare får de ta del av interaktiva upplevelser och exklusiva demos, samt få med sig olika prylar som bara är tillgängliga på eventet.

OnePlus-fans kan följa lanseringseventet i London via OnePlus hemsida eller på YouTube och Twitter från klockan 17 svensk tid den 10 oktober. Biljetter till eventet i London släpps den 20 september på https://www.oneplus.com/product/launch-event-ticket

OnePlus arrangerar en tävling där två personer kan vinna en resa till det globala lanseringseventet i London, med betalt flyg och hotell. Vinnarna får dessutom äta lunch tillsammans med Pete Lau innan lanseringen. Besök OnePlus Community för information och för att delta.

Den första delen av OnePlus 7T-serien kommer att presenteras i Indien den 26 september, men eventet i London bjuder på fler nyheter.

Visa mer

Läs mer om telefoner med snabb bilduppdatering: