Det är inte bara processtekniker i nanometer och antalet beräkningsenheter som grafikkortstillverkarna AMD och Nvidia konkurrerar om. För att göra bolagens grafikkort än mer attraktiva erbjuds ofta spelpaket som följer med på köpet, så kallade bundles.

AMD har fram till nu erbjudit spel som Borderlands 3, Ghost Recon Breakpoint och Gears 5, men nu i februari uppdateras spelpaketen med färska speltitlar. Samtliga aktuella grafikkort som positioneras över Radeon RX 550 får tre månaders Xbox Game Pass, vilket ger tillgång till ett brett bibliotek av spel.

v7BzLdytkVM4z4DG.jpg

Där tar dock likheterna slut, och paketen segmenteras snabbt upp beroende på grafikkort. Med budgetmodellen Radeon RX 5500 XT medföljer kommande Resident Evil 3, nyligen lanserade Warcraft III: Reforged samt det högteknologiska skjutarspelet Ghost Recon Breakpoint.

För mer högpresterande Radeon RX 5700 och storebror RX 5700 XT stryker både Ghost Recon och nyutgåvan av Warcraft III på foten, medan Resident Evil 3 behålls. Dessutom medföljer kritikerrosade Monster Hunter World, vilket inkluderar både grundspelet samt den frostiga expansionen Iceborne.

Spelpaketen finns tillgängliga via deltagande återförsäljare från och med den 4 februari, och kampanjen löper till och med 25 april. Det är värt att nämna att färska Radeon RX 5600 XT ser ut att bli utan något spelpaket.

Källa: Videocardz

Vad tycker du om spelen AMD inkluderar med sina grafikkort, får de dig att klicka hem ett nytt kort omgående? Diskutera i kommentarstråden!