SweClockers Marknad får nya funktioner och priser – firar med gratishelg!

SweClockers Marknad får nya funktioner och priser – firar med gratishelg!

Vi fortsätter att storinvestera i SweClockers Marknad, som nu får nya funktioner, priser och inte minst – en gratishelg!

En av de mest uppskattade funktionerna på SweClockers är vår Marknad, som under stora delar av det gångna året fått en lång rad förbättringar. Nu tar vi nästa steg och den här gången tillkommer fler tillval som gör det möjligt att ge just dina annonser bättre exponering.

Snurran.png

Den nya "snurran" över det vanliga annonsflödet

Den första kallas för "Snurran" och är ett bildspel som presenteras högst upp i vår marknadsavdelning. Den här tillkommer efter feedback om att annonser som inte längre finns på sida ett upplevs osynliga. Med den här finessen blir det möjligt att synas under längre tid och även när annonsen inte längre än nypublicerad.

highlight.png

"Highlight" i annonsflödet

Den andra funktionen är "Highlight", som markerar din annons i listan med en gul bakgrund för att poppa och sticka ut från mängden. Det här ger dig ett sätt att se till att din annons inte är en i mängden utan får den exponering annonsen som den, enligt dig, faktiskt förtjänar.

Den tredje funktionen för ett ge bättre exponering är inget tillval och kostar inte dig något extra. Ibland har SweClockers gratiskampanjer i Marknad och varje gång får vi in feedback om att gratisannonser dränker de betalda. Det här är feedback vi tar till oss av och tillmötesgår.

gratisannons.png

Gratisannonser får ingen förhandsvisning och poppar mindre i flödet

Vi kommer fortsätta med gratiskampanjer, men när de väl sker får dessa annonser inte lika god synlighet i annonsflödet som betalda. Betalda annonser får med andra ord högre status, vilket åtminstone vi på SweClockers och de som betalar tycker är mer rättvist än hur det har varit.

Prislista för Marknad

 • Annons: 30 kronor

 • Lyfta/bumpa annons: 15 kronor

 • Highlight: 25 kronor

 • Snurran: 50 kronor

Stammisar i Marknad kan notera att vi höjt priserna för att lägga ut en annons från 15 till 30 kronor och att ett lyft går från 10 till 15 kronor. Under år 2020 har vi aktivt valt att satsa på utveckling av Marknad och vi har inte höjt priset för att lägga ut en annons på många år.

Att lägga tid och resurser på att utveckla Marknad kostar, varför vi ansåg att det var hög tid att genomföra en höjning. Vår förhoppning med detta är även att den generella kvaliteten på annonser i Marknad går upp. Vi vill också påpeka att vi har mycket planerat arbete kvar och vårt teknikteam ska fortsätta att lägga stora delar av sin vakna tid på detta. Det kommer mer.

Gratis Marknad hela helgen

Vi förstår så klart att prishöjningar inte är det mest populära vi kan göra även om vi måste. Det här kanske gäller främst dig som planerat lägga upp något i närtid och känner dig snuvad på konfekten. Vi tar därför det här tillfället för att bjuda på gratis annonsering helgen ut!

Knappa in MarknadFTW för att aktivera din annons (sista steget). Observera att du måste ha varit medlem i minst tre månader för att kunna sätta ut en annons och att det tar några minuter innan huvudlistan uppdateras. Erbjudandet gäller till söndag den 29 mars klockan 21:00.

Till SweClockers Marknad

Snabba tips

 • Följ gärna SweClockers guide till säker handel på nätet.

 • Egna foton på produkter uppskattas alltid och uppfattas som mer seriöst än en annons utan bilder.

 • Ange gärna vilka fraktalternativ som finns tillgängliga, t.ex. Posten, Schenker och Bussgods.

 • Den som vill kan låta systemet skapa en diskussionstråd kopplad till annonsen. Tråden kan exempelvis användas för budgivning.

 • Många vill betala med tjänster som Paypal, Payson eller Swish. Ange om detta är möjligt i annonsen så slipper spekulanter fråga.

 • Skapa en annons per produkt eller typ av vara. Det underlättar vid sökningar och gör det lättare att hålla reda på budgivare.

 • Det är inte tillåtet att skapa flera annonser om samma vara.

 • Annonser kan redigeras i upp till ett dygn efter publiceringen.

 • Varans pris kan justeras i efterhand (obegränsat). Prisutvecklingen markeras i annonslistan.

 • Vänligen observera att det inte är tillåtet att annonsera om rabattkoder, erbjudanden eller liknande.

Skicka en rättelse
41

Sydkorea och Kina påbörjar jakten efter 6G

Utrullningen av 5G-nätverken är fortfarande långt ifrån färdig, men redan nu börjar Kina och Sydkorea arbeta mot 6G. Läs mer

64

Quiz: Vad kan du om RTS-genren?

Ikväll släpps Command & Conquer Remastered och vi firar genom att utmana läsarna på en lurig frågesport om realtidsstrategi. Läs mer

49

Spacex skickar upp ytterligare 60 satelliter till Starlink-nätverket

Spacex fortsätter att arbeta på rymdbaserad internetanslutning och har nu 480 satelliter för ändamålet i omlopp runt jorden. Läs mer

18

EVGA lanserar nätaggregatserien Supernova GT

Supernova GT lovar verkningsgrad i 80 Plus Gold-klassen med uteffekter om 650 eller 750 watt. Läs mer

16

EA fortsätter sitt återtåg till Steam

En diger samling klassiska titlar från spelutgivaren EA hittar ut på Steam, dessutom till reapris. Läs mer

22

Doom portas till handvevad spelkonsol

En spelutvecklare meddelar att han lyckats med konsten att porta Doom till den handvevade spelkonsolen Playdate. Läs mer

3

AOC lanserar tre krökta skärmar i G2-serien

Gamingskärmar i formaten 29 och 34 tum med upplösningar om 2 560 × 1 080 pixlar och radien 1500R på agendan. Läs mer

I samarbete med Lenovo
7

Testpilot: Lenovo Legion 7i – Gaminglaptop med Intel Comet Lake

Björn Endre tar en titt på den bärbara datorn Lenovo Legion 7i, en kompakt dator med toppkomponenter från Intel och Nvidia. Läs mer

204

Veckans Fråga: Använder du ett dedikerat ljudkort?

Sound Blasters glansdagar är över sedan länge men vi vill veta hur många som ändå har ett dedikerat ljudkort nuförtiden. Läs mer

65

Google sägs samla in data i Chrome även när inkognitoläget är aktiverat

Google stäms på 50 miljarder kronor och anklagas för att spara information om vad användare gör i webbläsaren Chromes inkognitoläge. Läs mer

52

AMD RDNA 2 och Big Navi till PC innan konsoler

RDNA 2-baserade "Big Navi" för datorer ska ut på marknaden innan nästa generations konsoler, lovar AMD under investerarkonferens. Läs mer

19

Intel "Tiger Lake" ger AMD "Renoir" en match i 3DMark

Det är jämnt skägg mellan Intels kommande Gen12 Xe-grafik och AMD:s Vega-skodda APU:er i grafiktestet 3DMark. Läs mer