I tråden Dagens Fynd delar användare, sedan snart tio år tillbaka, med sig av tips på bra erbjudanden de hittat. För att kunna erbjuda ännu bättre överblick och göra innehållet mer tillgängligt även för de kampanjjägare som inte brukar besöka forumet lanseras nu Dagens Fynd-portalen.

Portalen bygger på att Dagens Tips-tråden skannas av efter nya tips och listar alla dessa i en lättöverskådlig lista. Listan kommer alla som varit inne på Black Friday-portalen känna igen. Du får en överblick och länk till erbjudandet, du kan sortera på vilken kategori av produkter du vill se och dessutom visar en graf från Prisjakt produktens prisutveckling.

Dagens Fynd-portal

För forumiter som redan prenumererar på och har vanan inne att besöka tråden sker egentligen bara en mindre förändring. Formatet för hur du anger ett tips blir lite mer styrt för att den automatiska avläsningen ska fungera. Med andra ord: om du inte vill besöka portalen finns tråden kvar precis som förut. Utöver rena tips pågår också livlig diskussion om dessa tips i Dagens fynd — Diskussionstråden, även denna kommer att finnas kvar oförändrad.

Portalen kommer gå att nå genom huvudmenyn på framsidan längst till höger. De perioder då vi har speciella tema-portal så som Black Friday eller Back To School kommer Dagens Fynd temporärt att försvinna från huvudmenyn till förmån för dessa. Givetvis kommer själva portalen att finnas kvar och trådarna fortsätter som vanligt även under dessa perioder.

Portal: Dagens Fynd

Vad tycker ni om detta tillskott? Hade ni redan vanan inne att besöka tråden eller var dess existens en nyhet för er? Diskutera och kom med feedback på hur vi kan förbättra den i forumet!