Förra månaden sparkade redaktionen igång vad som tillslut ska bli nästa musmatta i SweClockers-butiken, där medlemmarna återigen får vara med och designa motivet på mattan. Ett par bidrag har redan ramlat in men känner att det behövs lite mer tid och framför allt fler deltagare för att få större variation på designen.

4.jpg

Det handlar fortfarande om två musmattor i olika storlekar där största utmaningen blir att få motivet att passa trots storleksskillnaderna. I reglerna nedanför finns de exakta måtten som ska användas under den kreativa processen. Det som ska finnas med är SweClockers logotyp, däremot är bruk av gubben valfritt och alltså inget måste.

När alla bidrag inlämnats är det dags att rösta fram en vinnare, där priset är musmattorna i båda storlekarna samt ett presentkort från Komplett på ett värde om 2 000 kronor. Sist men absolut inte minst är också äran att ha tagit fram 2020 års upplaga av SweClockers musmatta.

Tävlingsregler

 • Hela motivet ska vara i vektorformat, såsom PDF eller AI. När du skickar in ditt bidrag, bifoga dessutom en PNG-version så att ditt motiv blir lätt att förhandsgranska. Komplett mockup av musmattan ger en guldstjärna!

 • Anpassa motivet för en musmatta i storleken 92 × 40 och 46 × 40 centimeter. Tänk på att lämna utrymme för marginaler.

 • Ta hänsyn till att motivet ska tryckas på svart tyg. Håll hög kontrast och undvik tonade färgövergångar (gradienter).

 • Du måste skapa hela motivet själv. Bortsett från SweClockers logotyp (som bör vara med) får inga upphovsrättsskyddade verk användas. Använd inte utmärkelserna.

 • Var med i tävlingen genom att e-posta ditt bidrag till tavling@geeks.se eller länka bilder i den tillhörande forumtråden. Det är tillåtet att lämna in flera bidrag!

Tävlingsbidrag kan lämnas in till och med söndagen den 6 september. Finalister utses av en jury, som noggrant granskar motiven och sorterar ut de allra bästa bidragen. Sedan är det upp till medlemmarna att rösta fram vinnaren. Lycka till!

Tack till Komplett som ställer upp med tävlingsvinst i form av presentkort.

Visa tävlingsvillkor

Generella villkor

 • Alla kan delta i SweClockers tävlingar. Det enda som behövs är ett gratis medlemskap.

 • De specifika tävlingsreglerna är angivna i tävlingsartikeln. Kontakta SweClockers vid frågor eller andra funderingar.

 • Alla bidrag ska lämnas in på svenska, om ingenting annat anges.

 • Genom att skicka in ditt bidrag ger du SweClockers (Geeks AB) obegränsat tillstånd att globalt och royaltyfritt använda, reproducera, anpassa och publicera verket.

 • SweClockers kan utan förvarning avbryta, upphäva samt redigera tävlingar och tävlingsvillkor.

Vinnare

 • Vinnare kontaktas via forumets interna system för meddelanden (PM) och har en vecka på sig att svara på meddelandet, annars utses en ny vinnare. Kontakten kan även ske genom den e-postadress som användes för att skicka in bidraget.

 • Om vinnare utses av en jury består denna av representanter från SweClockers och/eller medarrangör(er).

 • Juryns beslut är slutgiltigt och kan inte överklagas.

Missbruk

SweClockers förbehåller sig rätten att diskvalificera bidrag som bryter mot reglerna eller på annat sätt inte anses hålla måttet. Fusk, sabotage, upphovsrättsbrott, osportsligt beteende och andra överträdelser kan resultera i att användarkontot stängs av. Vid grova förseelser gör vi en anmälan till användarens internetleverantör och/eller vidtar rättsliga åtgärder.

Personuppgifter

När du skickar in ditt bidrag godkänner du att SweClockers behandlar dina personuppgifter i syfte att möjliggöra fysisk distribution av vinster.

Vinstskatt

Eventuell skatt på vinsten betalas av vinnaren. Mer information finns hos Skatteverket, telefon 0771 567 567. SweClockers kan tyvärr inte svara på frågor om skatteregler.

Visa mer