Den som tar valet av tangentbord på allvar och har specifika krav på upplevelsen med dessa kan finna sig i en situation där tangentbordet möter behoven, medan tangenterna lämnar en del att önska. Denna målgrupp har G.Skill i sikte när bolaget avtäcker tangentersättarna Crystal Crown Keycaps, ett paket med tangenter som kan ersätta ett fullstort utbud på befintliga tangentbord.

GSkill_tangenter-2.jpg
GSkill_tangenter-4.jpg
GSkill_tangenter-3.jpg

Crystal Crown Keycaps bygger på dubbla lager plastmaterial, där tangenternas övre halva är traditionellt svarta medan den under halvan är transparent. Tanken med en transparent undre halva är att tangenternas RGB-belysning ska lysa igenom bättre. Tangenterna kan användas med mekaniska tangentbord, där korsformade monteringsfästen av Cherry MX-typ stöds. G.Skill lovar också att tangenternas tecken har gjorts lättare att urskilja tack vare mer lättläst typsnitt.

G.Skills Crystal Crown Keycaps finns tillgängliga med engelsk ANSI 104-uppställning tangenter, och det framkommer i skrivande stund inte om en nordisk tangentuppsättning finns planerad. Uppsättningen kan beställas från Amazon.com till ett pris om 19,99 USD, motsvarande cirka 230 kronor inklusive moms.

Låter transparenta tangenter som släpper igenom mer RGB-belysning tilltalande för dig, eller är dagens tangentbord för discoliknande som det är? Dela med dig i kommentarerna!