För snart åtta år sedan släppte polska CD Projekt RED en första trailer för ett spel baserat på brädspelet Cyberpunk. Efter att ha försenats i flera steg är det endast dagar kvar till lanseringen av det på senare år kanske mest efterlängtade spelet Cyberpunk 2077. Inför detta har flertalet företag släppt temariktiga tillbehör och produkter.

Nu skymtas ett alldeles unikt Geforce RTX 3080 upp på den kinesiska sociala plattformen Bilibili (via Videocardz), där spelutvecklaren arrangerar en give away-kampanj. Till skillnad från tidigare Geforce-grafikkort med Cyberpunk-tema är det ingen skapelse från Nvidia, utan utsmyckningen är istället gjord av en moddare.

Att CD Projekt RED ger bort ett Nvidia Geforce RTX 3080 ligger i linje med de systemkrav som publicerats för spelet, där just det grafikkortet anges som rekommendation för spelande i 4K UHD med ray tracing aktiverat. I dagsläget finns endast ett grafikkort som presterar bättre och det är signifikant dyrare RTX 3090.

Nvidia-Cyberpunk-2077.PNG
Nvidia-Cyberpunk-2077.PNG

I paketet ingår en rad andra Cyberpunk 2077-tillbehör, som tidigare utannonserade spelmusen Razer Viper Cyberpunk 2077, en trådlös Xbox-kontroller och telefonen Oneplus 8T. Den som hoppas ta del av kampanjen lär dock bli besviken, då den endast är tillgänglig för Weibo-användare.

Brukar du köpa temariktig hårdvara eller merchandise för specifika speltitlar, serier och film?