Till följd av coronapandemin blir det inget fysiskt Consumer Electronics Show (CES) i Las Vegas, USA, efter årsskiftet. Istället blir det en vecka fylld av direktsändningar från en myriad olika företag. Senast i raden att gå ut med att de håller hov är grafikkortsjätten Nvidia.

Tillställningen har namnet "Geforce RTX: Game On" och enligt Nvidia själva ska de "presentera de senaste innovationerna inom spel och grafik", dock utan att gå in på närmare detaljer. Att de använder CES som uttalad konsumentmässa som plattform gör det troligt att det handlar om Geforce RTX 3000-serien för bärbara datorer, som enligt tidigare uppgifter ska lanseras i januari.

En annan produkt det länge ryktats om är Geforce RTX 3080 Ti, som prestandamässigt ska placera sig mellan RTX 3080 och RTX 3090 i syfte att kontra AMD Radeon RX 6900. Andra möjligheter är att ett antal storspel med ray tracing-stöd tar stor plats och att det handlar om en ny tjänst, eller förbättring av strömningstjänsten Geforce Now.

Nvidia Geforce RTX: Game On går av stapeln den 12 januari 2021 klockan 18:00 svensk tid och ska kunna följas på Nvidias Youtube-kanal.

Vad tror eller hoppas du på att Nvidia presenterar under Geforce RTX: Game On? Dela med dig!