Internet of Things (IoT), det smarta hemmet och snabbare mobila nätverk med 5G. Utvecklingen mot att allt ska vara uppkopplat går i en rasande takt och flinka innovatörer hittar ständigt på nya användningsområden. En av dessa är kinesiska Qiui, som tagit fram kyskhetsanordningen Cellmate för män.

Cellmate-9.PNG
Cellmate-7.PNG

Cellmate består av en kammare och metallring, varav den senare låser fast Allan i brallan genom en app, som styrs av exempelvis ens intima partner. Detta sker genom att först ansluta Cellmate via Bluetooth till en telefon där anordningen kan aktiveras via en app. Därefter kan den användas och kontrolleras oavsett var i världen den anförtrodde befinner sig.

QIUI believes that a true chastity experience is one that does not allow the wearer to have any control over.

I oktober rapporterade säkerhetsfirman Pen Test Partners (PTP) om allvarliga säkerhetsbrister i Cellmate, som gjorde det möjligt för illasinnade attackerare att ta kontroll över kyskhetsanordningen på distans. Nu framgår att slangen hamnat i kläm. Detta enligt skärmdumpar på konversationer som säkerhetsforskaren "Smelly", grundaren av vx-underground, fått tag på, där en hackare skrivit "Your cock is mine now" till ett offer.

Vice har intervjuat ett av offren, som valt att kalla sig Robert. Han berättar att han också fått ett meddelande från en hackare, som krävde en betalning på 0,02 Bitcoin (cirka 6 000 kronor) för att låsa upp anordningen. Han berättar att anordningen helt klart var låst och att han själv inte kunde göra något åt saken. Lyckligtvis använde han inte sin Cellmate vid tillfället.

För den som fastnat kan det bli svårt att ta sig ur det prekära trångmålet. Det finns ingen manuell styrning på kyskhetsanordningen vilket gör att metallringen som låser fast Familjelyckan underifrån kan behöva kapas med doningar som bultsax eller vinkelslip, skriver säkerhetsfirman Pen Test Partners.

Cellmate-6.PNG
Cellmate-1.PNG
Cellmate-2.PNG
Cellmate-3.PNG
Cellmate-4.PNG
Cellmate-5.PNG
Cellmate-Long-7.PNG
Cellmate-Long-1.PNG
Cellmate-Long-2.PNG
Cellmate-Long-3.PNG
Cellmate-Long-4.PNG
Cellmate-Long-5.PNG
Cellmate-Long-6.PNG
Cellmate-7.PNG
Cellmate-8.PNG
Cellmate-9.PNG
Cellmate-10.PNG
Cellmate-11.PNG
Cellmate-12.PNG
Cellmate-13.PNG
Cellmate-14.PNG

För den som mot förmodan inte är avskräckt finns Cellmate Chastity Cage att köpa på Qiuis officiella webbplats. Modellen finns i två olika storlekar, Short och Long, och likaså finns metallringarna Small och Large för att passa olika omfång. Till följd av coronaviruset flaggar Qiui för långa ledtider.

Har du eller någon du känner fått Bamsefar kapad av en hackare? Hör av dig till oss!