Den 1 mars går Webhallen Festival av stapeln. Det blir en kampanjfest som pågår i två veckor med sänkta priser – och roliga aktiviteter! Under sex kvällar bjuder Webhallen på temariktiga streams med olika gäster. Klockan 18:00 den första kvällen deltar SweClockers, som givetvis tar sig an uppgiften att prata om datorhårdvara.

Streamschemat för Webhallen Festival

Tidpunkt

Tema

Onsdag 3/3 18:00

Hårdvarukväll med SweClockers

Torsdag 4/3 15:30

Det Smarta Hemmet

Fredag 5/3 18:00

Mobilkväll

Onsdag 10/3 18:00

TV-kväll

Torsdag 11/3 15:30

Brädspel & Lego

Fredag 12/3 18:00

Gamingkväll

En återförsäljare kan alltid ha mer i sitt sortiment och nu är Webhallen nyfikna på vad du som medlem på SweClockers saknar. Är det en enskild produkt, ett specifikt varumärke eller rentav en hel produktkategori som de borde satsa på? Givetvis kan även du som (ännu) inte är kund komma med förslag och önskemål. Kanske om produkter du inte hittar hos andra svenska återförsäljare.

Skriv i den tillhörande diskussionstråden vad du önskar att Webhallen tar in i sitt sortiment och motivera med ett par meningar. Det står dig fritt att ta till grepp som humor eller att vara superseriös. Det viktiga är att du konkret förklarar varför Webhallen bör ta in just det du föreslår.

Webhallen-Presentkort.JPG

Tävlingsvinster

Vinst

Värde

Presentkort på Webhallen
Logitech X Gaming Headset 7.1 / Blue Microphone
Logitech G Pro Wireless Mouse EWR2
Logitech G Pro Gaming Keyboard (mekaniskt)

2 500 kr


Det vinnande bidraget kammar hem finfina priser i form av ett presentkort på 2 500 kronor och en full uppsättning kringutrustning från Logitech. En jury bestående av Webhallens avgör vem som kammar hem vinsten.

Vinnare kontaktas via forumets interna system för meddelanden (PM) och utses av en jury, som består av representanter från Webhallen. Tävlingen pågår till och med den 2 mars och vinnaren presenteras när SweClockers gästar streamen den 3 mars klockan 18:00

Visa tävlingsvillkor

SweClockers tävlingar arrangeras för medlemmarna i samarbete med en eller flera medarrangörer och sponsorer. Att delta i tävlingen är kostnadsfritt och det enda som behövs för att vara med är ett gratis medlemskap.

Generella villkor

  • Specifika tävlingsregler framgår i artikeln. Vid frågor eller andra synpunkter om tävlingens utformning, tveka inte att kontakta oss!

  • Skulle någonting oförutsett inträffa har SweClockers rätt att avbryta eller förändra tävlingen och dess utformning. Om så sker kan även bidrag och tävlingsvinster ogiltigförklaras.

  • Om ingenting annat anges i tävlingsreglerna ska alla bidrag lämnas in på svenska.

  • SweClockers medarbetare och medarrangörer får inte delta i tävlingar.

Tävlingsvinster

  • Vinnare presenteras i en nyhetsartikel på SweClockers, som publiceras inom cirka två veckor efter tävlingens avslut. Resultaten återfinns även i artikelarkivet. Förseningar kan förekomma.

  • Vinnare kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden (PM) och behöver svara inom 14 dagar. Om vinnaren inte svarar inom denna period förfaller tävlingsvinsten och ingen ersättning utgår.

  • Om vinnare utses av en jury består denna av representanter från arrangörerna. Juryns beslut är slutgiltigt och kan inte överklagas.

Missbruk och diskvalificering

SweClockers förbehåller sig rätten att diskvalificera bidrag som bryter mot reglerna eller på annat sätt anses vara olämpliga. Fusk, sabotage, upphovsrättsbrott, osportsligt beteende och andra överträdelser kan leda till avstängning från SweClockers tjänster. Bedrägeriförsök polisanmäls.

Personuppgifter

För att administrera tävlingen och distribuera tävlingsvinster behöver SweClockers och dess samarbetspartner behandla personuppgifter, såsom namn, adress, e-post och telefonnummer. Uppgifterna används enbart i detta syfte och lagras i högst 12 månader.

Upphovsrätt

Genom att delta i tävlingen ger du SweClockers och dess samarbetspartner obegränsat tillstånd att globalt och royaltyfritt reproducera, anpassa och offentliggöra bidraget.

Vinstskatt

Eventuell skatt på vinsten betalas av vinnaren. Kontakta Skatteverket för information om gällande lagar och regler. SweClockers har inte möjlighet att svara på skattefrågor.

Visa mer
Webhallen-logo.png

Artikelns innehåll sponsras av Webhallen
Denna artikel produceras i samarbete med Webhallen inför deras kampanjdagar Webhallen Festival. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för läsaren.