SweClockers datorentusiaster får en ypperlig chans att påverka en av de allra mest kända datorbutikerna i Norden. Komplett.se vill ta reda på vad medlemmarna tycker om e-handlare av datorer och datorkomponenter samt vilka faktorer som väger tyngst när det är dags att klicka hem nästa uppgradering.

Den anonyma enkäten består av ett tiotal flervalsfrågor och ett par bredare fritextfrågor. Det går att hoppa över delar av undersökningen och du kan, givetvis helt frivilligt, även bifoga kontaktuppgifter om du är tillgänglig för att ytterligare bidra med dina synpunkter och erfarenheter.

Syftet med undersökningen är att skapa förståelse för vad SweClockers medlemmar anser om svenska datorbutiker i stort och inte minst vad Komplett.se bör arbeta med att förbättra. Passa på att vara med och påverka!

Undersökningen är nu avslutad. Stort tack till alla som deltog!


Sponsras av Komplett

Screenshot_20200904-112819~2.png

Denna artikel produceras i samarbete med Komplett.se som betalar för publiceringen. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för läsaren.